Bernard-Massard Cuvée de l'Ecusson Brut

Tyyppi: Kuohuviini
Maa: Luxemburg
Valmistaja: Bernard-Massard
Rypäle: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Blanc, Riesling
Koko: 0.75 l
Hinta: 13.59 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Erittäin kuiva
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Maahantuojan (SkyCellar Oy) tiedot:
    Väriltään keltainen, hieman kehittynyt viini, jonka tuoksu on tyylikäs. Maku on erittäin kuiva, pehmeähappoinen, hedelmäinen ja tasapainoinen.


    Viiniliikkeellä on omia viinitarhoja Grevenmacherissa ja Schengenissä. Lisäksi viiniliike ostaa laadukkaita viinejä Luxemburgin muilta viinialueilta. Kuohuviini on valmistettu perinteisellä pullokäymismenetelmällä (méthode traditionelle). Viinisekoitus (cuvée) koostuu eri-ikäisistä viineistä. Sekoituksen keski-ikä on 2-3 vuotta myynnin alkaessa. Tuottajan mukaan viini on valmista juotavaksi, mutta se säilyy kolmisen vuotta oikein varastoituna.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Vinos

10/2014

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Testasin ensimmäistä kertaa messuilla viikonloppuna ja löysi itselleni uuden suosikin. Yllätys, että Luxembourgissa tehdään näin laadukasta kuohuviinia.

Vinho (rek.)

01/2010

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Yläilmojen kuohuviini ja näemmä shampanjan käymismenetelmillä valmistettu, minkä huomaa kuplien pehmeydestä. Illanistujaisiin, lahjaksi tai juhlaan kuin juhlaan.

aslak2 (rek.)

01/2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Parhaimpia kuohuviinejä mitä rahalla saa. Pärjää monelle samppanjalle. Sitruunaa, leipätaikinna ja riittävän pitkä jälkimaku + miellyttävä hapokkuus sekä riittävän kuiva maku niin kuin hyvässä kuohuviinissä pitää ollakin. Jos kutsuu tätä tärpätiksi niin on kovin kehittymätön maku. Mielestäni tämä kyllä hakkaa espanjalaiset cavat, vaikka hyviä ovatkin. Carrington Brut sen sijaan pääsee lähelle.

Jones7

05/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Samaa mieltä Sandelinien(?) kanssa. Samaan hintaan (11,98 euroa, muistaakseni) löytää ainakin omasta mielestäni parempaa kuoharia Cavan perheestä.

Oikein mukava löydös tästä huolimatta, sai ainakin allekirjoittaneen kiinnostumaan enemmän "samppanjamenetelmästä" kuoharien keskuudessa.

Sandelinit (rek.)

04/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maultaan hyvin pirteä. Tosin petyimme suhteessa odotuksiin verratuina muihin saman hintaisiin kuohuviineihin. Ei vedä vertoja samanhintaluokan Cavalle.

Kupari

04/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Varsin virkeä tapaus. Oikein pehmeä ja tasapainoinen kuohari. Kelpokamaa siis!

ketorin (rek.)

03/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maukas ja pehmeä, ihan kelpo kuohari.

miksu

04/2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Itse olen täysin eri mieltä, pehmeä ja laadukas kuohari tehty samppanjamenetelmällä. Ehkä koneessa istuessa ei parasta fiilistä mistään juomasta saa.

au (rek.)

03/2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tätä tärpättiä pakottavat juomaan Finnairilla. Olemattoman mitätön liruke. Ehkä huono yleisvaikutelma muotoutuu siitä, että tätä juo aina ahtaissa tiloissa surkean ruoan kanssa - lentokoneessa. Kyllähän tästä kelvon mimosan saa...

http://viinikellari.blogspot.com/

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin