Masi Campofiorin

Tyyppi: Punaviini
Maa: Italia
Valmistaja: Masi Agricola
Alue: Veneto
Rypäle: Corvina, Rondinella, Molinara
Koko: 0.75 l
Hinta: 14.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Maisteliaj

08/2016

Vuosikerta: 2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Luigi boscan malbecin jälkeen tuntui kevyelle.

maistelija11 (rek.)

03/2013

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Puuta, mausteisuutta. Hieman happoja löytyy. Ihan ok, ei mikään erityinen. Pitsan kanssa.

Armiidak (rek.)

01/2013

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tykästyin, en niinkään ihastunut.

Parin tunnin odottelun jälkeen maku oli täyteläinen, kuiva, pitkähkö.

Ihan hyvältä maistui ulkofileen kanssa ja ilman.

Mieheni piti viinistä paljon.

Laivalta 11€

tommi462 (rek.)

12/2012

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Onnistunut tuotos, mutta ehkä silti odotuksiin nähden jopa lievä pettymys. Samassa hintaluokassa samalta viinialueelta saa sellaisia Ripasso-herkkuja, että tämä Campo jää kyllä niukasti kakkoseksi.

Arnold

02/2012

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hyvä punaviini Italiasta, aika täyteläinen. Kannattaa avata hyvissä ajoin sillä kun pullo oli ollut muutaman tunnin auki, viini maistui selvästi paremmalta kuin heti avaamisen jälkeen. Maussa ei ole mitään kovin erikoista, tyypillistä tanniinisuutta ja marjaisuutta. Ruokaviini joka ei sovi kovin hyvin seurustelujuomaksi.

Vader (rek.)

11/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Punainen. Ei erikoinen tuoksu. Miedot tanniinit, hieman alkoholinen. Hieman kirpeä sellaisenaan.

Maisteltu 11.3.2011 italialaisen suklaajäätelön kanssa.

heikki (rek.)

08/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
tunnin verran dekantterissa avauduttuaan maku oli täyteläinen. ruokaviininä, varsinkin risoton kanssa, oivallinen. tätä pitää haalia lisää kaappiin.

crestfall (rek.)

01/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Suoraan pullosta lasiin kaadettuna viini maistui yllättävän tympeältä ja sen tuoksukin oli yllättävän vaatimaton - ainakin siihen verrattuna, että odotuksissa pyörivät muhkeat ripassot.

Noh, mikäpä tässä. Pullon sisukset karahviin ja juustolautasta valmistelemaan. Vajaan tunnin avauduttuaan oli viini muuttunut melkoisesti. Tuoksu oli avautunut muhkean runsaaksi; siitä löytyi sekä tummaa marjaisuutta että Beaujolais nouveau -viineistä tuttua lähes banaanimaista hedelmäisyyttä. Viinin yllättävän sinertävä väri yllätti - olisi kolmessa-neljässä vuodessa luullut viinin punertuneen enemmänkin.

Yllättävänkin yksioikoinen, hieman nahkainen maku oli dekantterissa kerännyt ympärilleen mehevyyttä ja ne hehkutetut kirsikan maut rupesivat tuntumaan. Tanniineissakin löytyi, mutta ne olivat niin pehmeitä ja ystävällisiä, että ne sulahtivat helposti huomaamatta kurkusta alas, ja löytyivät vasta kun niitä rupesi etsimään. Hetken viiniä suussa pyöriteltyään voi kuitenkin tuntea kielen kuivuvan ja ikenien kiristävän runsaanlaisesti. Maku on selvästi erittäin kuiva, ja suht runsaat hapot tukevat tätä tunnetta. Viini ei olekaan aivan helppo sellaisenaan nautittava seurustelujuoma, vaan vaatii reilumman makuisia ruokia tuettavakseen. Oikeassa seurassa ja hyvin ilmattuna tämä kaikkea muuta kuin miellyttämishaluinen viini toimii erinomaisesti.

Itse tuli ostettua viini etelänaapurista palatessa 12 eurolla, mutta pikkusiepot kertovat sen irtoavan toisen lipun alla seilatessa vain kahdeksalla eurolla.
12 euron hinnalla viinin hintalaatusuhde on vahva 4, ja jos kahdeksalla eurolla onnistuu tämän saamaan, niin päivänselvä viitonenhan se on. Kuitenkin Monopolin hinnoittelulla viini pyörii kolmosen ja nelosen välimaastossa, pyöristyen kuitenkin ylöspäin hienostuneen kursailemattoman makunsa avulla.

Kuivista ripassoista parempaan kuitenkin pystyy omasta mielestäni Cecilia Beretta, joka irtoaa paikallisesta alkoholiliikkeestäkin alle 14 eurolla.

Ellosen Jussi (rek.)

10/2009

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ensikosketukseni tähän mainioon Masiin oli melkoinen mahalasku, sillä olin viinimessuilla ja ikeniäni kiristi 24 eri punkeron tylyt tanniinit. Olin purskutellessani unohtanut sylkemisen ja verbaalinen ulosantini synnytti hieman hilpeyttä Italia-viinien osastolla; 'Olisiko teillä mitään valpolicella-menetelmällä valmistettua ripassoa ?'
No, parisen vuotta ajastaikaa Campofiorin sattui uudelleen kätöseen ja arvostus uutokseen nousi arvoon arvaamattomaan. Positiivisessa mielessä selkeän yksioikoinen polku johdattaa maistajansa niin kirsikkapuiden kuin yrttitarhojen kautta pyöreän runsaan emännän pakeille ja ilta sujuu rattoisasti rakkauden hedelmiä mutustellessa.
Viking-Linen hinnoitelussa tämä menee jo polkumyynnin puolelle (8,10), mutta Handelin soittaessa viulujaan kulungit liki tuplaantuvat (15,79). Siksi poistamme Hinta-Laatu suhteesta yhden pisteen. Toki tämä uutos on ostamisen arvoinen tälläkin hinnalla.

Henkka

10/2006

Vuosikerta: 2002

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Väri punainen, hieman kehittynyt ja aavistuksen kalpea. Tuoksu on avoin, siitä voi erottaa tummia marjoja, kirsikkaa ja mustetta, myös mokkaa ja yrttejä. Maku on aluksi miellyttävän samettinen, voimistuu suussa marjaisan mehukkaaksi ja jättää suuhun mukavan hedelmähappoisan ja melko pitkän nuorekkaan hedelmäisen maun.Ehdottomasti ruokaviini, on turhan kuiva nautittavaksi sellaisenaan.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin