Banfi Brunello di Montalcino

Tyyppi: Punaviini
Maa: Italia
Valmistaja: Banfi
Alue: Toscana
Koko: 0.75 l
Hinta: 41.9 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

jhm (rek.)

10/2010

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hienosti kehittynyt viini josta löytyy maaperää,setriä ja tummaa hedelmää.Tanniinit liukenemaan päin.Kokonaisuus on aika ohut joskin eleganssia ja tyylikkyyttä löytyy.Hienoinen pettymys kovasti hehkutettuun vuosikertaan nähden.

laamanni

08/2010

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Valmista juotavaksi, tosin juustoa tai ruokaa pitää olla. Vaikea vuosikerta, ei tule nousemaan millään (mielestäni) klasiikoiden seuraan. Jokohan pian 2004:sta saa tilausvalikoimasta,, minkä pitäisi olla satumainen kaikin tavoin Montalcinossa.

Lasse (rek.)

08/2008

Vuosikerta: 2000

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Mielestäni yliarvostettu viini. Ei vastaa laatukäsitystä hyvästä Brunello viinistä. Maku kulmikas, eikä avaudu kunnolla. Jälkimaku liian lyhyt.

jtm (rek.)

08/2008

Vuosikerta: 2000

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Keflavikin kentältä ostettu (siellä n.28€). Tumma ja tulinen, mutta ei mikään kaunotar. Muskeliviini jonka käyttötarkoitus jää epäselväksi. Tuoksussa on hieman yritystä, mutta maku on yksioikoisen tumman kirsikan jyräämä. Viini voimakas ja lämmittävä. Pituutta ei kuitenkaan ole kuin nimeksi ja niin monipuolisuus kuin eleganssikin on kateissa.

Viimeaikaiset Brunelloskandaalin käryt mäistuvat pullotteessa. Jos kyseessä olisi n. 15 Euron Uuden maailman Cabernet Sauvignon niin Hinta/laatu voisi olla viitonen. Nyt kun viinin pitäisi olla hienostunutta Brunelloa se on vain kakkonen.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin