Barolo Campo dei Buoi

Tyyppi: Punaviini
Maa: Italia
Valmistaja: Tenuta Arnulfo
Alue: Piemonte
Rypäle: Nebbiolo (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 38.7 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 5
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

vhild (rek.)

02/2011

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Myös ensimmäinen kosketus baroloihin, ostettu poistuvien tuotteiden alennusmyynnistä. Yllättävän tuhti (odotin Pinot Noir-tyylistä marjaisuutta), tanniininen, tervainen. Ihan hyvä, muttei suuremmin säväyttänyt. 30€ ale-hintaan 4 tähteä.

teemutee (rek.)

11/2010

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Monenmonta kertaa tuli käveltyä ohi viinin, viimein nappasin matkaan mökkiviikonlopun tuliaisiksi. Kolmen tunnin ilmaus ja temperointi perään - siitä lähdettiin liikkeelle. Odotuksiin nähden kokonaisuus jäi vaisuksi. Olemme samalla kokoonpanolla pruuvanneet kymmeniä viinejä ja yksimielisesti tämä barolo joutui listalle "emme enää osta - voimme toki juoda". Ryhtiä toki riitti ja perusselkeää runkoa, mutta kovin yksiulotteinen maku jätti odottamaan vielä jotain parempaa.

jhm (rek.)

11/2009

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Melko täyteläinen ja hapokas,maussa selkeästi tervaisuutta ja punertavaa hedelmää.Mukavan pitkä tanniininen jälkimaku.
Meni hyvin punajuuririsoton kanssa sekä myös nautiskeluun ilman ruokaa.
Olen toki maistellut parempia baroloja mutta Campo dei Buoi on halvimpia Alkosta ostettavia tällä hetkellä jossa hinta/laatu suhde on kohdallaan.

Walrus (rek.)

05/2008

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ensikosketus boroloon allekirjoittaneelta. Nautittu yksinkertaisesti nautittavan kokonaisuuden, eli hartaudella valmistetun ja tujakasti maustetun naudanfileen, bearnaisekastikkeen, tuhtien valkosipuperunoiden ja raikkaan salaatin kera. Tässä seurassa Campo pärjäsi kiitettävästi.

Itse viinistä jäi päällimmäisimpänä mieleen melko paksu taatelisuus ja jälkimaun mainio, tasapainoinen samettisuus. Kuitenkin viini oli yllättävän yksiulotteinen, nyt täytyy pikaisesti maistella muitakin baroloita jotta saa jotain vertailupohjaa. Baroloista olen lueskellut paljon ja odotukset olivat ehkä turhankin korkealla - joka tapauksessa Campo oli pieni pettymys nimenomaan yksinkertaisuutensa vuoksi.

Myöskään alun kaksi tuntia dekanterissa ei riittänyt, neljän tunnin jälkeen maku vasta alkoi aueta, ero tässä oli huomattava. Summa summarum: mainio viini, vaikka vertailupohja puuttuukin. Hintaansa nähden ei kuitenkaan minulle tarjonnut sellaista, että osaisin viiden pisteen viininä pitää.

gekko

04/2008

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Aivan erinomainen viini, jopa hinta/laatu suhteessa.

Bukee on tasainen, paksu ja lupaava. Ei mikään tyrmäys, mutta suurta lupausta se antaa...

Viini täyttää suun hyvin kirjavalla ja tasapainoisella makupaletilla, jonka viimeistelee, huippuviineille tyypillinen, samettinen huntu.

Nousi kertarysäyksellä suosikiksi.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin