Castello di Querceto il Picchio Riserva

Tyyppi: Punaviini
Maa: Italia
Valmistaja: Castello di Querceto
Alue: Toscana
Rypäle: Sangiovese (92 %), Canaiolo (8 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 27.2 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Ellosen Jussi (rek.)

09/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hintaluokassaan todellakin vaisu niin tuoksun kuin maunkin osalta. Häpeilevää hapankirsikkaa ja nihkeätä nahkaisuutta, tosin tyylipuhtaasti ja taiten esillepantuna.
Ateriana tymäkkää savukinkkupastaa, jossa paikastaan auringossa kilpailivat timjami, asmonte-juusto, crème fraiche ja herkkutatti. Viini soitti komppia kiitettävästi, mutta mitään hendrixmäisiä sooloja ei jälkimakuun ilmestynyt.
Aavistuksen pettyneenä jäin lipittelemään pikarinpohjaa netin ääressä. Purskutellessani lientä koin melkoisen yllätyksen, viini nousi siivilleen saaden kirjaimellisesti ilmaa siipien alle. Kitalaessa ja kielenkärjessä kutitti karhunvadelma, Aarne Tanninen ja Kouvolan lakritsi.
Purskutteluviini !
Myynnissä Alkossa poistohintaan, joten pisteet..

jhm (rek.)

09/2008

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Runsaan hedelmäinen,kirsikkainen,pehmeä,tasapainoinen,hyvä pituus.Kuitenkin hieman yksiulotteinen ja tylsä.Ei finessiä eikä tyyliä.Tavanomainen chianti joka soljuu hyvin alas pastan tai pizzan kanssa.Kuuluisi hintaluokkaan 10 - 15 €.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin