Il Bali Aglianico del Vulture

Tyyppi: Punaviini
Maa: Italia
Valmistaja: CA.DI.VE.
Alue: Muut
Rypäle: Aglianico (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 10.4 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Ellosen Jussi (ei rek.)

01/2008

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Mielenkiintoisesta rypäleestä huolimatta viinin ulkoasu noudatti Saapasjalkamaan kaavaa; tummasävytteinen, notkea ja mausteinen. Rapsakka tanniinien karheus sekoittuu marjaisuuden kirpeyteen tarjoten toimivan vastuksen grillatulle porsaalle. Toisaalta. Ensimmäisestä tuoksuttelusta viimeiseen jälkimakuun viini meloo suhteellisen kapeata uomaa. Ja ruuhemme taitaa kulkea ihan pelkkää ympyrää. Jos päätepysäkki pitäisi nimetä, niin se olisi jossain Kehä Ykkösen varrella, Hesen ja Teboilin tuntumassa.

Aglianico

10/2007

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viini tuli viikonloppuna maistettua metsästäjänleivän kumppanina. Makukokemus oli aivan uskomattoman hyvä. Rypäle oli minulle täysin uusi, mutta pidin siitä erittäin paljon.

Vihdoin viini, joka maistuu viinille! Aivan kuin olisi mennyt viinin alkulähteille. Sopi erinomaisesti leivän kera (naudan ulkofile) ja maistui se sellaisenaankin. Suosittelen lämpimästi!

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin