Prunotto Barbaresco

Tyyppi: Punaviini
Maa: Italia
Valmistaja: Prunotto
Alue: Piemonte
Koko: 0.75 l
Hinta: 0 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Aave (rek.)

02/2009

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hieman kehittynyt rubiininpunainen viini, jonka tuoksussa on kirsikkaa, kukkia, lihaa, lakritsia ja mausteisuutta. Ajan kanssa myös hentoa herkkusientä ja tallisuutta. Täyteläinen maku on tasapainoinen ja tyylikäs mutta yhä supistavan tanniininen - hedelmää (kirsikka, luumu) löytyy kuitenkin vastapainoksi riittävästi. Melko kompleksiseen ja keskipitkään jälkimakuun aukeaa suklaata, raikasta tammea ja uunituoretta lakritsia.

Hyvä viini, joka hyötyy edelleen varastoinnista. Ilman ruokaa 3/5 mutta pannulla pikaisesti käännähtäneen naudanmaksan kanssa kirkkaasti 5/5.

J.U.Oppo

08/2006

Vuosikerta: 2000

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Aluksi tuoksu hyvin vaimea ja vaikea arvioida. Ensimmäinen maistaminen ei antanut oikein mitään. Mutta varttitunti lasissa teki ihmeitä ja katso, löytyi täydellisyyden tavoittelija missä ei minkäänlaista virhettä. Keskitäyteläinen, ehkä enemmänkin, tasapainoinen ja hienosti tuksuva viini. Tuoksussa oliivia ja lakritsaa, hapokkaan tuntuinen ja tanniinit mukavasti ryhdittämässä. Ei todellakaan ainutta piirrettä mikä olisi vastenmielinen, ei tosin intohimoja herättävä siksi vain 4 pistettä. Herkkä kaunis viini hienossa pullossa.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin