Rocca Nivo Barbera d'Asti Superiore

Tyyppi: Punaviini
Maa: Italia
Valmistaja: Scrimaglio
Alue: Piemonte
Koko: 0.75 l
Hinta: 16.94 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

JN (rek.)

02/2009

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Poistohinta 11,70-

Viini vastasi osotuksiani barberasta, eli melko puolukkainen ja takakireä - mutta sopivalla tavalla. Kaikin puolin tyylikäs, mutta yksitoikkoinen viini niille jotka tykkäävät reiluista hapoista. Tähän hintaan ihan ok, 16 uroa on melkoinen ryöstö.

Aave (rek.)

01/2009

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksussa kirsikkaa, nahkaa, vaniljaa sekä hentoa rusinaisuutta. Täyteläisen keskitäyteläinen, varsin notkea ja ok-happoinen maku on - aavistuksen keittyneen - hedelmäinen: kirsikkaa, karhunvattua ja luumua. Lisäksi hentoa kukkeutta ja pientä yrttisyyttä. Melko pitkässä jälkimaussa löytyy puolestaan runsasta lakritsia, suklaata ja nahkaisuutta.

Olisi voinut olla hieman tiukempi ja ryhdikkäämpi kokonaisuus - kuitenkin miellyttävä kokonaisuus. Hinta oli noussut jo inhottavan korkeaksi mutta poistuu par'aikaa Alkon valikoimasta kunnon alennuksella.

Aave (rek.)

06/2008

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kehittyneessä tuoksussa on huumaavaa karvasmantelia, kirsikkaa, omenaa ja parfyymista kukkaisuutta: ruusuja ja orvokkeja. Keskitäyteläinen maku on vastaavasti kehittynyt, mureatanniininen ja mukavan hapokas. Läkerolia ja ruusun terälehtiä sekä hentoa nahkaisuutta ja pitkä parfyymisen elegantti jälkimaku.

Parin tunnin dekantoimisella aukesi miellyttävän parfyymiseksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

mp

11/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viini oli sinänsä ihan ok. Mutta se oli hieman liian laimeaa makuuni. Itse pidän täyteläisemmistä viineistä. Olin hieman pettynyt, sillä hinta laatu suhdekaan ei ollut mitään parhaita, sillä tiedän monta parempaa viiniä, joiden hinta on noin 5 euroa vähemmän.

No viini ei ollut huonoa, mutten maksaisi tälläisestä kymppiä enempää...

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin