Bellingham Bernard Series Syrah

Tyyppi: Punaviini
Maa: Etelä-Afrikka
Valmistaja: Bellingham Wines
Alue: Stellenbosch
Koko: 0.75 l
Hinta: 12.7 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 1
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

hka (rek.)

05/2014

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämän viinin ostin Viking Linen tax-freestä toukokuussa 2011. Silloin maksoin siitä € 12,70. Viini oli viimeinen valinta kahdeksasta ostamastani pullosta. Hieman epäröin sen valitsemista. Eteläafrikkalaisista viineistä on minulle jäänyt hieman negatiivinen kuva, enkä ole niitä juuri ostanut. Nyt vakuuttelu sen sopivuudesta pastalle sai minut valitsemaan sen.

Eikä valintaa ole tarvinnut hävetä. Pullo hyvissä ajoin ilmastumaan ja lämpenemään huoneen lämpötilaan ennen nauttimista jo lauantaina. Alussa viini käyttäytyi aika ärhäkkänä, suoranaista pistävyyttä, mutta illan edetessä se suostui taipumaan kevyesti Juustoportin Viinitarhurin juustolle. Enin osa jätettiin kuitenkin huomisen paistiaterian kanssa nautittavaksi. Pastaa ei nyt päästy kokeilemaan, mutta viini toimi mallikkaasti aterian kumppanina sekä aterian jälkeen juuston kera. Pitkä ilmastumisaika tasoitti viinin hyväilevän pehmeäksi, suorastaan nautinnolliseksi.

Viinin takaetiketissä hehkutetaan eteläafrikkalaista viinintekijää Bernard Podlashuk’ia, joka kuulemma nosti Etelä-Afrikan viinit maailmankartalle. Yksi huomionarvoinen seikka vielä viinistä: vuosikertaa ei kerrota numeroin, vaan etuetiketissä lyhyesti ja ytimekkäästi kerrotaan ”two thousand & seven”.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin