Fish Hoek Petit Verdot

Tyyppi: Punaviini
Maa: Etelä-Afrikka
Valmistaja: Accolade Wines
Alue: Muut
Rypäle: Petit Verdot (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 8.49 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 3
Suosituksia: 2
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

eemeli

09/2013

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hinta tällä hetkellä 6,98e.

Hintaansa nähden kelpo viini. Suht täyteläinen sekä tanniinisen ja marjaisan hapokas suutuntuma. Maku on kuitenkin jotensakin lyhyen oloinen. Siinä missä monet kalliimmat viinit kantavat pidemmälle, jää tämä pelkästään Petit Verdot -rypäleistä tehty edullisemman hintaluokan viini aavistuksen keskentekoiseksi, ehkä.

Pikkupurtavan kanssa viinin täyteläisyys, hapokkuus ja tanniinisuus tuntuvat toimivan vielä paremmin kuin pelkkänä seurustelu- ja nautiskeluviininä.

Kokeilun arvoinen muodikas Petit Verdot -rypäle-erikoisuus. Plussaa etikettitaiteen laadukkuudesta!

tommi462 (rek.)

12/2012

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maukas, pehmeä viini. Ainoa pettymys oli se, että parhaat aromit hävisivät alle minuutissa pullon avaamisen jälkeen. Olisi saattanut olla jopa viiden tähden viini tähän hintaluokkaan, jos aromit olisivat roikkuneet mukana loppuun asti. Muutenkin oudosti tuntui myös maultaan heikkenevän mitä kauemmin hengitti. Ei kuitenkaan merkittävästi.

JV

05/2012

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ihan yllättävän pehmeä maku. En paljoa odottanut, ostin pullon vain siksi, että huomasin nimen, paikan missä vierailin alle 2 viikkoa sitten. En Fish Hoekissa viinitarhoja nähnyt, eikä kukaan väitä, että viini olisi jollain tietyllä alueella tehty. Joka tapauksessa kokeilen ostaa uudestaan.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin