Roodeberg Red

Tyyppi: Punaviini
Maa: Etelä-Afrikka
Valmistaja: KWV
Rypäle: Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz
Koko: 0.75 l
Hinta: 11.28 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 7
Suosituksia: 1
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

veimu

12/2009

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
magnum 2003 tilausvalikoimasta, kyllä pidettiin niin paljon että ostettiin 5 pulloa lisää. Seuraavat tilaamamme magnumit (6 pulloa) olivatkin jo vuosikertaa 2006. Niitä ei ole vielä maisteltu. Hyvä verrata eri vuosikertoja.

Wineserver (rek.)

09/2009

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tummanpunainen. Tummia marjoja ja kevyen tamminen. Helposti juotava ja miedot tanniinit. Sopii riistan ja juustojen kanssa ja myös joulupöytään.
Pisteet: 87

JN (rek.)

12/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Roteva viini, joka sopii ruoan seuralaiseksi. Lipittelyyn vähän liian raskas. Tämä on siitä hyvä viini, että tästä heti huomaa, ettei kyseessä ole mikään 6 euron mehu. Maku on sopivasti luumuinen, tervainen ja lihaisa.

3,5 pistettä.

Niklas (rek.)

03/2007

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Roodebergin tuoksu osoittautui melko hennoksi -ehkä lähimpänä vadelman,tervan ja savun jonkinlainen yhdistelmä. Aavistus hillomaista kumia taustalla.

Maku oli erittäin pyöristynyt,vaivaton,ensi tuntumaltaan jopa aavistuksen makeahko, mutta loppua kohti hieman suuta kuivattava, tuoden kuitenkin aivan lopuksi veden kielelle. Täyteläisen pyöreä, jossa tervapastillin tuulahdus taustalla,viipyi melko pitkään. Maku huomattavasti antoisampi kuin tuoksu.Suuren luokan maku.

Mietin pitkään,ja odotin, että tästä tulisi sellainen varma talon-viini-valinta, etenkin kun muistaa Roodebergin menestyksekkään historian. Valitettavasti tämä ei siihen pystynyt, koska samalla hintaluokalla saa Etelä-Afrikasta suurenmoisia yksilöitä. Tuoksu oli kuitenkin aavistuksen liian hento, mutta kuitenkin alle 10 euron viiniksi lupaavahko.

Jasu

02/2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Täyeteläinen, tasapainonen viini, sopi erityisen hyvin hirvipadan kanssa

JOnas

01/2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Samaa mieltä Karin kanssa! Harvinaisen tasapainoinen ja "suunmakuinen" viini. Kannattaa kokeilla myös pataruokien kanssa.

Kari J

01/2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuli tätä pari pulloa särvittyä joulun tienoilla, ja todettiin porukassa että oli hinnaltaan ja laadultaan erittäin sopuisa tuote, sopi myös niin kinkun kanssa kuin juustoillekkin. Hinta pikkasen vajaa kympin.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin