KWV Pinotage

Tyyppi: Punaviini
Maa: Etelä-Afrikka
Valmistaja: KWV
Rypäle: Pinotage
Koko: 0.75 l
Hinta: 9.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
 • Vuoden Viinit kilpailu 2008: 2. sija
  Muut punaiset rypäleet, hinta yli 8 €
  (Vuosikerta: 2004)
  Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
 • kevyt,Hedelmällinen ja raikas.
  Oli kyllä ihan juotavaa. olis varmaan kesällä hyvä viini kun on niin kevyt ja raikas.
  sakke (24.11.2013)

  Lisää kommentti

  Uusi kommentti


  Kommentoija:


Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

ants (rek.)

06/2014

Vuosikerta: 2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hinta-laatusuhteeltaan ok. Hyvä perusviini, muttei mitenkään tajunnanräjäyttävä. Paljon luvattiin, paljon jäi puuttumaan. Mutta ei tämä pahaa ollut, ei vain mitenkään mielenkiintoista.

tommi462 (rek.)

02/2013

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Virosta haettu, maksoi hurjat 5.55€. Yllätys oli äärettömän positiivinen. Viini on erittäin maukas ja pehmeä. Sopivan täyteläinen, mehevän luumuinen ja kihelmöivän mausteinen.

Wineserver (rek.)

09/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tumma. Tummia marjoja ja vaniljan aromia. Hedelmäinen, mausteinen, pehmeät tanniinit. Sopii pihvien ja grillikyljen seuraksi.
Pisteet: 88

Hombre (rek.)

10/2007

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu mehevä, tummia marjoja ja makeaa kumia.

Täyteläinen ja pehmeä maku nousee välittömästi entreen jälkeen pippurin ja hienoisen hiilihapon nostamana korkeuksiin, josta laskeudutaan telemarkilla pitkään jälkimakuun, jota ryhdittää todella pehmeä tanniini. Käyntikortiksi jää vielä yrttinen aniksen hohka suuhun.

Moniulotteisuudestaan huolimatta liemi on tasapainossa, joskin ymmärrän jos jollekin juoman korkeus on liikaa. Itse tykkään. Toimii varmasti riistan ja yrteillä maustettujen ruokien kumppanina.

Pinotage-rypäle jäi varmasti mieleeni - täydet pongot.

JMA (rek.)

01/2007

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Avattiin pullo ja kokeiltiin toimiiko yksinkertaisen pastaruuan kanssa - niin siinä kävi, ettei toiminut. Tuoksussa kypsää marjaa ja multaa. Maussa tunkee esiin metallisuus tai rauta ja viini vaikuttaa epätasapainoiselta. Tämä ei toiminut edes ihan lipittelyviininä ja on hinta/laatusuhteeltaan heikohko.

Niklas (rek.)

12/2006

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Aivan loistava.Tuoksussa ylikypsien marjojen tuoksua, hieman tervaa sekä häivähdys banaania. Tyypilliset ominaisuudet pinotagelle tulevat loistavasti esille tässä tuotteessa.Pinotage omaa ominaisuudet maailman parhaisiin viineihin ja jotka tulevat esille noin 10-15 vuoden säilytyksellä. Ostan varastoon varmaankin 12 pullon setin kyseistä tuotetta. Itselläni on Kanonkopin pinotagea 2003 varastossa jo 12 pulloa.Vuosikerta 2003 oli Etelä-Afrikassa paras vuosi pinotagelle yli 20 vuoteen. KWV-pinotage 2003 muistutti valtavasti Kanonkopin pinotagea, joka on suuri Etelä-Afrikkalainen punaviini. Suosittelen ehdottomasti KWV:n pinotagea, ei todellakaan häviä paljon kalliimmalle Kanonkopin pinotagelle 2003.

ACrIkeD (rek.)

10/2006

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
En tiedä miksi ihmiset pitävät tästä jalkahikeä muistuttavasta mausta. Monen kymmenien viinipullojen jälkeen totesin, että mullan maku tulee läpi lähes kaikista Etelä-Afrikan viineistä. KWV - on hyvä valinta jos tykkää tumman pehmeästä, jalkahikeä ja hiivaa muistuttavasta mausta. En tajua miksi juuri tämä ominaisuus on se mistä pidetään, mutta olkoon tämä nyt sitten hyvä viini. Itse en osta toista kertaa... Suosittelen homejuuston kanssa.

JN (rek.)

09/2006

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Olen KWV:n punaviinejä ennenkin juonut ja tykästynyt niiden tasalaatuisuuteen. Vuosikerrat eivät temppuile ja rypäleet ovat tunnistettavissa. Vielä kun täällä kehuttiin niin täytyi viedä tämä pinotage sekalaiseen pruuviimme.

Sokkona siis join ja tätä olin mieltä: tasapainoinen, lempeä, marjanraikas, makeahko. Jäi aika pahasti muiden viinien (esim. Dumitage) jalkoihin, joten täyteläisyys ei ainakaan toteudu.

Hyvinkin maistuva viini, vaikka en löytänyt tervaa, nahkaa tai savuisuutta, joita pinotage lupailee.

Kari

08/2006

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Erinomainen viini ainakin meidän perheen makuun!

Harrastaja

01/2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä on erinomainen valinta Pinotagen ystävälle!
Tästä viinistä löytyy pinotagen tyyplliset, hyvät ominaisuudet; nahkaa, tervaa, täyteläisyyttä.

Pia

07/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tama on sikahyvaa

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin