Musica En El Camino

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Bogedas Patrocinio S.C.I.
Alue: Rioja
Koko: 0.75 l
Hinta: 9.5 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0

 • Rypälelajikkeet: Tempranillo

  Luonnehdinta: Syvän punainen, hieman kehittynyt väri. Mehevän mausteinen, vaniljainen ja kypsän marjaisa tuoksu; luumua, kirsikkaa, karhunvatukkaa. maku on varsin täyteläinen, kypsän hedelmäinen, pehmeä ja silkkinen.

  Ruokasuositus: Yleisviini liharuuille ja juustoille.

  Muuta: Rypäleet on kerätty Rioja Altan alueelta. Alkoholikäyminen on tapahtunut terästankeissa ja käymisen jälkeen 50 % viinistä on saanut kypsyä amerikkalaisissa tammitynnyreissä kahdeksan kuukauden ajan. Nimessä esiintyvä El Camino tarkoittaa kuuluisaa pyhiinvaellusreittiä Santiago de Compostellan katedraaliin. Reitin varrella on myös Riojan viinialue. Musica-sana viittaa tuottajan, Martin Codaxin nimeen. Martin Codax oli keskiajalla elänyt kuuluisa galicialainen trubaduri ja runoilija.

  Martin Codax on pullottanut takaetiketin mukaan tämän viini Bogedas Patrocinio S.C.I.:lle.

  Taustatiedot viinille on kirjoittanut: hka (26.01.2013)
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

hka (rek.)

01/2013

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä Viking Linen tax-freestä huhtikuussa 2010 ostettu viini maksoi vain 9,50. Ostopäätökseen vaikutti täällä keskustelupalstalla annettu vihje, jonka perusteella päätin kokeilla tätä espanjalaista.

Synteettinen korkki, hyvän laatuinen, pitkähkö (45 mm) ja hyvän tuoksuinen. Viinin väri enemmän tiilen punainen kuin rubiini. Intensiivinen ja vahva, imi valon itseensä. Miellyttävä tuoksu: ripaus tallia ja satulaa, vaniljaa ja hedelmäisyyttä. Maussa tammisuus päällimmäisenä, mutta ei liian hallitsevasti. Sitä seuraa hyvä mausteisuus, joka johdattaa miellyttävään suutuntumaan ja kohtalaisen pitkään jälkimakuun.

Viini toimi ihan kiitettävästi vaimon leipoman Välimeren kasvispiirakan kumppanina. Brandypähkinäjuustokaan ei vierastanut viiniä.

Nyt kyllä viini saa tuota ennakkoarviointia korkeammat pisteet. Hyvä nelonen ei ole nyt yhtään liikaa. Alle kympin hintaisena tämän viinin ohi ei kannata kulkea.

hka (rek.)

01/2013

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tätä on tarkoitus nauttia tänään illalla. Tuo ok on nyt vain ennakkoarvio viinistä.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin