Torres Celeste Crianza

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Miguel Torres
Alue: Kastilia-León
Koko: 0.75 l
Hinta: 17.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 3
Suosituksia: 2
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 1
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Arnold

12/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ostin tätä Tallinnan laivalta vuosi sitten. V'äitetään että Ribera del Duoron alueelta tulee omaperäisiä viinejä mutta kyllä tämä aika tyypillinen Tempranillo on. Toki moitteeton ja erittäin hyvä keskitäyteläinen viini jossa tammiaromia on sopivasti.

JN (rek.)

06/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maistoin vuosikertaa 2006 välissä ja olin hieman pettynyt. Vuosikerta oli kyllä pehmeä ja pyöreän tempranilloinen, mutta siitä puuttui edellisen vuosikerran harmonia. Lopulta päädyin tilaamaan netistä kokonaisen laatikon 2005-vuosikertaa ja testasin heti juhannuksena, että pätikö eeppinen muistikuva.

12 euroa/pullo ja en yhtään epäröi väittää, että Celeste 2005 pieksee tällä hetkellä lasissa Mas la Planan 2004-06 vuosikerrat. Se on tyylikkään tanniininen ja yhtä aikaa hedelmäinen. Jo nyt hyvää juotavaksi, toisin kuin Mas la Plana. Jos järjestäisin juhlat ja saisin valita ilmaiseksi laatikon jompaa kumpaa niin valitsisin Celesten. Se vain tarjoaa tässä ja nyt kaiken sen, mitä hyvältä viiniltä odottaa.

2005 = 91 pistettä ja yksi all-time parhaista hinta-laatu-suhteista ikinä (ainakin silloin kun tästä maksaa 12e eikä 18e).
2006 = 87 pistettä

tiina

04/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
todella hyvää. valitettavasti ei saa alkosta.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin