Tarsus

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Bodegas Tarsus
Alue: Kastilia-León
Koko: 0.75 l
Hinta: 19.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

teemutee (rek.)

12/2008

Vuosikerta: 2002

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Mallia reserva. Melko syvä tumma väri. Tuoksu tunnin dekantoinnin jälkeen aukesi hieman, mutta oli kuitenkin hieman sulkeutunut (espanjalaiseksi viiniksi). Makukokemus täysin erilainen kuin Riojan vastaavissa rypäleyhdistelmissä, erittäin tasapainoisen keskitäyteläinen ja valmis juotavaksi juuri nyt. Vaniljaa ja sopivasti aikaa nähneitä tanniineja. Crianzana varmaan hiukan keskeneräinen ja useita vuosia pidempään kypsytettäessä + säilytettäessä saattaa väsähtää kesken.

Maistelimme mökkireissua suunnitellessa kanarialta tuodun varsin tuhdin lampaanmaitojuuston kaverina - onnistunut yhdistelmä. Kaveripariskunta kehui Tignanellon tyyppiseksi ja olihan tuossa palanen "italialaisuutta" joukossa. Karvanverran odotin enempi tuhtiutta, mutta kyllä tämäkin maistui.

Kanarialla oli ilahduttavaa oli nähdä Ribera del Dueron alueen nousu laajan hintaskaalan alueella ihan peruskauppoihin. Halvempaa päätä ei tullut edes maistettua, mutta keskihintaisia kyllä.

jhm (rek.)

08/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vuosikerta 1999.
Tuoksu on miellyttävän hedelmäinen ja hieman mausteinen.
Maussa on hyvin integroitu kypsät hedelmät,hieman tammea,vaniljaa ja tanniinit.Keskitäyteläinen viini jonka balanssi on miltei täydellinen.Käy hyvin sekä lipittelyyn että pastoihin ja kevyempiin liharuokiin.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin