Marqués de Valparaíso Roble

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Federico Paternina
Alue: Kastilia-León
Rypäle: Tinto Fino (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 10.89 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 3
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Ellosen Jussi (rek.)

04/2010

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ribera del Dueron uutokset tunnetaan ja tunnustetaan konsentroituneina uutoksina, joissa mehevä mustaherukka jumppaa tammiparketilla hapankirsikkainen virne kasvoillaan. Riittävästi viilennettynä ja happea haukanneena tämä viini käy mainiona aperitiivina ja pidot senku paranee digestiivin kaavussa, semminkin kun blue ray alias sinireiska soittaa Leonard Cohenin Lontoon konserttia.
Lammaspadan ohessa viini hieman vetäytyy takavasemmalle, pehmentäen ja loiventaen kokin hullutuksia sisällyttää samaan pataan suolakurkkua, mustatorvisientä ja yrttikimaraa. Espanjalainen ystävämme soittaa varman oloisesti rytmikitaraa jättäen soolot kokin kotkotuksille.
Kelpo ostos, mikäli ei odota pensselin sutivan dadaistisia kuvioita matkalla nieluun.

JN (rek.)

03/2009

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ostin tätä Viinipirun suosituksesta ja vertasin myös omia kokemuksiani hänen kuvaukseensa. Muuten en olisikaan löytänyt tästä esimerkiksi paprikaa.

Viini on mukavan pehmeä, mutta aika lyhyt. Tyylillisesti espanjalainen, mutta ei kumminkaan selkeän tamminen, nuori, mutta ei kovinkaan tanniininen. Ei mitenkään suuri viini, mutta perusviiniksi hyvä. Omien kokemusteni mukaan aika samantasoinen kuin Piedemonte.

jtm (rek.)

09/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tumma ja paksu viini josta lähti kitkerän sävyinen ohut tuoksu. Suutuntuma leveä ja konsentroitunut. Maku nahkainen ja happaman kirsikkainen. Kummallisesti muistutti ripassoa. Turhan yksioikoinen.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin