Gran Feudo Crianza

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Bodegas Julián Chivite
Alue: Navarra
Rypäle: Tempranillo (70 %), Grenache (25 %), Cabernet Sauvignon (5 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 6.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Ari

09/2007

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Loistokas, pehmeän täyteläinen ruokaviini, jonka hintalaatusuhde on erinomainen. Grand Feudo Crianza edustaa espanjalaista tammitynnyrikypsytysperinnettä, joka saa viinin puhkeamaan kukkaan. Grand Feudo Crianzan tynnyrisäilytysaika on 12 kk. Grand Feudo Reserva tarjoaa parasta tämän viinin makuelämystä, joskaan se ei valitettavasti kuulu Alkon tuotevalikoimaan. Siis suositeltava Espanjantuliaisviini. Grand Feudo Grand Reserva kypsytetään tammitynnyrissä jo yli 2 vuotta, joten se sopii vahvasti maustettujen pihvien kera tukevan makunsa vuoksi. Sitäkään ei myydä Alkossa.

Fredrik

12/2005

Vuosikerta: 2002

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä on tullut vastaan Finnairin koneissa jo monta kertaa tänä vuonna tarjottuna siinä ”tyylikkäässä” muovimukissa ennen ja jälkeen ”gourmet –foliolaatikkoa”. Sen lisäksi tuli viime viikolla juotua yksi pullo ihan paikan päällä kokeilumielessä. Ikävä, nahkainen, keskinkertainen rypälesekoitus, joka ehkä lentoyhtiön mukaan sopii melkein kaikille tai sitten ei oikeastaan kenellekään.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin