Casa de la Ermita Crianza

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Bodegas Casa de la Ermita
Alue: Muut
Rypäle: Monastrell (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 14.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Wombut (rek.)

05/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Jääkiekkoa ja pientä naposteltavaa seurana, ei järisyttävä kokemus. Alkuun liiankin tanniininen ja alkoholi maistui läpi. Ehkä viini oli liian viileää, sillä tunti lisää pöydällä avattuna lämpiämässä, alkoi nousta esiin se toffeen ja kaakaon maku jota olin hakemassakin aikaisemman Monastrell kokemuksen perusteella. Hyvä viini, hiukan hintava joka pudottaa yhden tähden.

Flipper

12/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kunnon ryyppyviini. Sopii erittäin hyvin jouluruokien, mm. kinkun ja laatikoiden kanssa.
Pari kaljaa ruoansulatukseen ja lisää ruokaa ja viiniä ja mikä parasta: Aamulla ei ole "viinipääkipua" vaikka tuli nautittua muisti pois.

Nimim. muutama laatikko saksasta.

Håkan (rek.)

01/2007

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maistoin tätä vuosikertaa pari vuotta sitten ja pidin sitä vähän värittömänä ja törröttävänä mutta ehkä kehityskelpoisena joten pistin yhden pullon kellariin kypsymään. Kun nyt avasin pullon sain vaivanpalkkani.

Kypsän syvänpunaisen viinin tuoksua dominoi edelleen miellyttävä, tumma, hieman savuinen tervahillo tammikulhossa. Ajatukset menevät vähän Pinotagen suuntaan.
Melko täyteläinen maku oli aluksi samansuuntainen. Hetken päästä leveät, tanakat, lihaksikkaat ja hieman makeat tanniinit ottivat tukevan ja miellyttävän otteen suusta antaen melko pitkän jälkimaun jossa oli jänniä vivahteita konjakista. Itsenäistä hedelmäisyyttä ei ollut niin paljon jäljellä sillä se oli sulautunut tanniineihin ja saanut aikaan vaikuttavan kokonaisuuden.

Lautasella oli uunissa paistettua, salvialla ja mustapippurilla maustettua peuran lapaa sienikastikkeella ja tähän Ermita istui erittäin hyvin. Seuraavana päivänä syöty pyttipannu meni myös ihan mukavasti.

Tämä tapaus osoittaa taas kerran että pidän englantilaiseen tapaan kypsistä ja joidenkin mielestä jopa vähän ylikypsistä punaviineistä. Harva punaviini pääsee nykyään ruokapöytääni suoraan Alkon hyllyltä.

Tani

11/2006

Vuosikerta: 2002

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu: Hedelmäinen, lämmin, aromikas, todella houkutteleva, suorastaan huumaava. Ailahdus lakritsia / anista.

Väri / rakenne: Tumman punainen, generoi voimakkaat jalat.

Maku: Lämmin, paljon alkoholia sisältävä (14 %), ei kuitenkaan häiritsevässä määrin. Voimakkaasti positiivisella tavalla tanniininen, maussa häivähdys anista. Tasapainoinen kokonaisuus, jälkimaku säilyy suussa pitkään. Jälkimaku ei poikkea merkittävästi itse viinin mausta. Erittäin miellyttävä viini, joka sopinee kaikille voimakkakkaille liharuoille, kuten tummalle riistalle (hirvi, poro, peura ja tummalihaiset linnut kuten metso ja teeri). Upea viini, todellinen löytö!

la finca

04/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Samettisen pehmeä alku ja mukavan pitkä pippurinen loppu. Monastrell rypälettä parhaimmillaan.Vuosikerta 2002 grianza

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin