Campo Viejo Reserva

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Bodegas & Bebidas
Alue: Rioja
Rypäle: Tempranillo (70 %), Garnacha (20 %), Mazuelo, Graciano
Koko: 0.75 l
Hinta: 13.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 6
Suosituksia: 1
Pettymyksiä: 1
Ostoslistalla: 2
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Jukaa

02/2015

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Makustelun tuloos: Kuin vettä ois juonut. Kumpa pelkkää vettä oisin juonut jo edellisenäkin iltana.
Ihan hyvä tasapainoinen viini, mutta kun tykkään voimakkaista italialaisista, tämä tuntui aivastuksen verran lattealta mutta hieno viini silti.

Ilari

08/2014

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hyvä viini. Kannattaa ehdottomasti antaa pullon olla auki jopa parikin tuntia, ennen nauttimista. Se muutti tässä viinissä huomattavasti makua. Suoraan pullosta viinissä oli himean liika karkeutta, varsinkin jälkimaussa tuntui päällekäyvä karheus, lievä tamminen tunkkaisuus. Mutta mitä pidempään viini oli saanut olla auki se muuttui todella tasapainoiseksi ja tunkkaisuus ja karheus hävisi. Suosittelen

hka (rek.)

07/2012

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä vuosikerta on Viinistä viiniin kirjassa jäänyt väliin. 2011 on arvosteltu vuosikerta 2004, jolle tulos on verraten tyly: kaksi tähteä ja kallis laatuunsa nähden. 2012 on arvosteltu vuosikerta 2006 on sen sijaan saanut kolme tähteä ja maininnan hinta vastaa laatua.

Vuosikerta 2005 on odottanut kellarissani pari vuotta. Nyt oli sen vuoro tulla vaimon leipoman pizza-atrian kumppaniksi.

Korkki kunnollinen ja hyvän tuoksuinen, pitkä (50 mm). Viinin annettiin haukata happea tunnin verran. Takaetiketissä paljon tekstiä englanniksi. Tarjoilulämpötilaksi suositellaan 16-17 astetta C (kellarissani oli pulloa haettaessa +16,4 astetta).

Viinin väri voimakkaan punainen, hieman violettiin vivahtava. Imee valon totaalisesti itseensä. Tuoksussa hienostunutta mausteisuutta, aavistus satulaa sekä tuoksuvaa marjaisuutta. Maku seuraa tuoksua. Jättää miellyttävän suutuntuman, joka viipyy suussa pitkään.

Tasapainoinen miellyttävä tuttavuus. Nostaisin tämän viinin kyllä astetta korkeammalla kuin Viinistä viiniin arvioijat.

samppo

03/2011

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Alkon hinnalla en ostaisi. Suht kevyt perus Tempranillo, mutta toki laadukas sellainen.

Seuraavana päivänä maku selvästi kärsinyt joten ehkä syystä tai toisesta jo yli-ikäinen.

jtm (rek.)

01/2009

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Muhkea tempranillon tuoksu. Hieman makeahko rusinainen, viikunainen ja rustiikkinen maku, hyökkäävyydestä ei tietoakaan. Aika vahvan tamminen ja vaniljainen, ei kuitenkaan puiseva vaan hedelmäinen. Jälkimaku voisi olla vahvempi. Helppo viini. Alta kympin Tax-Free hintaan viisipinnaa, Alkon hinnalla vahva nelonen.

Hacienda

07/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
laimeahko tuoksu,löytyi kuitenkin hitunen tammea.Maku hyökkäävä aluksi,mutta pehmeni nielaisun jälkeen jopa miellyttäväksi.Jälkimakuna suuhun tunkeutui tanniini.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin