Vinã Albali Gran Selección Tempranillo

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Viña Albali
Alue: Muut
Rypäle: Tempranillo
Koko: 3 l
Hinta: 29.9 e
Pakkaus: Hanapakkaus
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 6
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Heebo

04/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Väri on tiilenpunainen ja iälleen sopivan ohutreunainen ja kirkas, ilmeisen terve ja nautittava viini, tietämättä miten tammi on saatu viiniin, vaniljaisutta on vaikea löytää hapokkuuden ja tanniinisuuden alta. Tuoksussa kevyttä hikisen nahkan tuoksua ja tallin maukkautta.
Maun tanniinit hyökkää kyllä voimakkaasti kielen molemmilta sivuilta ja eivät helpota viinin juotavuutta ilman ruokaa, ilmeisestikään ei helppo seurusteluviini...
Ja silleen, aika haaasteellinen viini kaikenkaikkiaan, laatikossa ei kestä avattuna pitkään, joten juokaa piakkoin hyvän liharuuan kans!

Dapaduu

01/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hetken etsin hanapakkausta, mutta oli muuttanut kuosiaan mustaksi, minun mielestä ainakin tyylikkäämmäksi kuin ennen. Hintakin on nykyään tosin hieman kalliimpi (29,80 €). Maku oli kuitenkin jotenkin täyteläisempi ja parempi kuin ennen, ja hieman enemmän "uuden maailman tyylinen". Siis enemmän maukkautta ja hedelmäisyyttä.

Hyvillä mielin nostin hanapakkauksen ruokapöytään, kun vielä sen verran tyylikäskin oli.

Sepi .

04/2008

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Passelin olinen viini, ei mitään haukuttavaa. Sopivasti tanniinia ja tammea. Tätä isommalle porukalle grillijuhliin.

mb

12/2007

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Olen samaa mieltä kuin JN. Ostin jouluksi laatikon: yllätyin mausta; erittäin hyvää. Suklaan kera kaksinverroin parempaa.

JN (rek.)

03/2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Minusta maku oli kaikkea muuta kuin tympeää, tätä ei edes olisi tunnistanut laatikkoviiniksi. Mielestäni samanveroista kuin pullotetut 7-8 euron espanjalaiset ja hintakin on kilpailukykyinen.

Linda

03/2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä viini oli pettymys. Monet Vina Albalit ovat olleet makuuni. (esim. 1998 vuoden Reserva, Temranillo) Viinien persoonallinen tamminen aromi ja lämmin pehmeä maku miellyttävät minua, mutta tämän hanapakkauksen viini oli tympeän makuista. En suosittele!

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin