Miserere

Tyyppi: Punaviini
Maa: Espanja
Valmistaja: Costers del Siurana
Alue: Katalonia
Koko: 0.75 l
Hinta: 35.7 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 1
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

TK (rek.)

12/2007

Vuosikerta: 2002

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Olin aiemmin maistanut 1998 Miserereä ja se jäi mieleen hedelmäisenä, mausteisena ja kypsytyspotentiaaliltaan lupaavana viininä. Meni kuitenkin aikaa, ennen kuin pääsin maistamaan lisää Miserereä.

Nyt, 12/07, tämä 2002 on varsin juotavissa, jos pitää viinistä nuorena, mausteisena ja vielä hieman tanniinisena. Maussa on alussa punaisia hedelmiä, ehkä hapankirsikkaa, joka jatkuu, kunnes lopussa suun täyttää pippurin aromi.

Alussa maussa oli myös selkeää suuta kipristelevää tanniinia, joka lauhtui pois viinin hengähdettyä. Tuoksu ei jäänyt mieleeni mitenkään erityisesti.

Vaikka viini on mielestäni hyvä, Alkon tilausvalikoiman hinta 50,60 on mielestäni liikaa. Ulkomailla tämän viinin hinta kieppuu 30 - 35 euron tietämissä, jolloin arvioisin hinta/laatusuhteeksi vähintään 4. Jos tämä viini sattuu matkoilla silmiin tuossa hintaluokassa, kannattaa mielestäni ottaa mukaan. Kypsytyspotentiaalista tämän vuosikerran kohdalla en tosin ole varma.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin