1865 Malbec Reserva

Tyyppi: Punaviini
Maa: Chile
Valmistaja: Viña San Pedro
Koko: 0.75 l
Hinta: 19.7 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Kiuseppi

03/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Otinpahan kerrankin hieman arvokkaampaa viiniä tarkoituksena kokeilla, mitä eroa on kympin ja kahdenkympin viineillä.

Pettymys oli melkoinen, kun ensimmäiset maistiaiset otti. Viini ei yksinkertaisesti ollut hyvää. Jos voi sanoa, että maku on sisäänpäin kääntynyttä, niin tähän viiniin termi kyllä sopisi. Suussa on odotus, että milloin eri aromivivahteet täyttävät joka sopukan, mutta tätä ei sitten tapahdukaan. Kyllähän tällä humalan juo, mutta ei kyllä hintansa väärti.

Ellosen Jussi (rek.)

09/2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Löytyy tällä hetkellä joissakin Alkoissa poistoviininä, hinta 15 euroa ja rapiat. Väri; tumman rubiininpunainen, syvä. Tuoksu; täyteläinen, mausteinen. Maku; tuoksua myötäilevä, muheva ja aavistus tallinnurkkaa. Tasapainoinen sekoitus tammea ja miltei eläimellistä hedelmäisyttä. Vaatii seurakseen voimakkaita, syviä makuja. Itse nautin viinin yrttisen vihannes-kanakeiton kera, jossa oli tomaattimurskaa ja reilusti mausteita. Syysiltojen luotettava pöytäkumppani, joka toimii jopa sellaisenaan takkatulen ääressä.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin