Tarapacá Reserva Organic Syrah

Tyyppi: Punaviini
Maa: Chile
Valmistaja: Viña Tarapaca
Alue: Valle Central
Koko: 0.75 l
Hinta: 5.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 5
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Carmen_ (rek.)

02/2017

Vuosikerta: 2015

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hilloinen, mausteisuuta löyty, hieman neilikkaa. Jälkimaku jää hieman karvaaksi kielen päälle. Tuoksussa nahkamaisuutta ja herukkaa.

Keskiverto punaviini, arkiseen rentoutumiseen ok vaihtoehto. Ei kuitenkaan paini samassa sarjassa hyvien syrahien kanssa. Pullokoko plussaa!

gm

01/2017

Vuosikerta: 2014

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Chilen syrahit eivät petä koskaan ja tämä on vielä luomua. Mukavan mausteinen, vaan ei liian hilloinen maku. Toimii hyvän sisäfileepihvin kanssa chimichurri kastikkeen kera sekä jälkiruuaksi tarjoillun parmesaanin kanssa.

2014

11/2016

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maistuu, miltä punaviinin pitääkin. Voimakas, nahkainen, mausteinen mutta ei liian voimakas vaikka ruokaa ei olisikaan. Humpsauttaa, mutta ei humalluta, koska pullokoko sopiva.

Fru Terrier (rek.)

10/2016

Vuosikerta: 2014

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Minäkin sain mahdollisuuden maistaa tätä viiniä. Täytyy todeta se seikka, että aivan mainio ja sopii erityisen hyvin rasvaisen bratwurst-makkaran juomasuositukseksi.
On erityisen iloista, että Alko on ottanut valikoimiinsa näinkin hyviä viinejä pienissä pulloissa.

MarianneHoney (rek.)

10/2016

Vuosikerta: 2014

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Olimme pienen "alkoholiongelman" edessä järjestäessämme terassikerhomme hyväksi Oktoberfest-oluenmaisteluun keskittyvän illan sekä illallisen.
Yksi seurueestamme ei voi olutta nauttia, joten halusimme tarjota hänelle mahdollisimman hyvän vaihtoehdon viineistä. Hänelle täytyi löytyä uudenmaailman chilestä tai argentiinasta oleva punaviini, jossa on luomun tuomaa täyteläisyyttä. Tärkeintä oli kuitenkin, että viini sopi oktoberfest-ruokien kanssa. Alkosta suositeltiin tätä viiniä. Yhdestä pienestä pullosta riitti hyvin yhdelle henkilölle. Muutkin saivat hiukan maistaa ja totesivat täydelliseksi valinnaksi.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin