Terra Andina Altos Carmenère-Carignan

Tyyppi: Punaviini
Maa: Chile
Valmistaja: Sur Andino
Alue: Muut
Rypäle: Carmenère (60 %), Carignan (40 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 12.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 1
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

EP (rek.)

01/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kerrassaan mainio uusi tuttavuus. Naudan fileen ja punaviinikastikkeen kanssa hyvin yhteen sopiva. Maussa mukana jotain muista chileläisistä poikkeavaa. Jättää jälkeensä lämpimän ja tumman jälkimaun, jotain mustikkamaista ja eksoottisen hedelmän väliltä, jota on kokeiltava myös toisenkin kerran

jhm (rek.)

08/2008

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Melko kevyt ja jopa hieman mehumainen tapaus jossa on kuitenkin omaperäistä tummansävytteistä hedelmää,lähinnä mustikkaa ja keitettyä raparperia.Helppo juotava mutta ei mikään suuri viini.

SL (rek.)

07/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Todella upea hedelmäinen ja intensiivinen tuoksu. Maku täyttää suun ja tuntuu pitkään mielyttävän voimakkaana. Maussa mausteisuutta, sopivasti tummaa marjaa, mutta hieman kitkerä, jättää kuitenkin todella lämpimän jälkivaikutelman. Sopi oikein hyvin naudan fileen ja vuohenjuuston seuraksi. Kannattaa panna merkille että Alko on juuri täytetty 2007 vuorikerralla.

H. Ilari

04/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Väri on tumma kuin yö. Maku täyteläinen, vahva, mausteinen ja marjaisa. Jäännössokeri tekee viinistä makean pehmeän. Ei juuri tanniineja tai ainakin hyvin pehmeät. Helppo "tv-viini" sellaisenaan, mutta menee hyvin liha- ja pastaruokien kanssa. Hintansa väärtti. Tuleva kansansuosikki, uskoisin.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin