Errazuriz Estate Sangiovese Reserva

Tyyppi: Punaviini
Maa: Chile
Valmistaja: Viña Errazuriz
Alue: Aconcagua Valley
Rypäle: Sangiovese (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 9.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

AK

04/2011

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Mainio viini. Kertakaikkiaan yllätys. Kirkas, rubiininen, kaunis väri. Pääruoan kanssa en ole kokeillut, mutta juustojen kanssa(appenzeller, bergkäse) toimii. Tulen ostamaan toisenkin kerran seurusteluviiniksi tai jonkin lihaisamman alkupalan kaveriksi illalliselle.
Mietin kauan, laitanko hyvän vai erinomaisen. Eli 4+ olisi vielä lähempänä mielipidettäni.

JN (rek.)

03/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tykkään tästä uuden maailman sangiovesesta melkein enemmän kuin koskaan aiemmin. Viini ei kaipaa yhtään dekantointia vaan tarjoaa runsaasti tuoksua ja makua heti kaadettaessa lasiin. Valtavasti hedelmää, sopivasti tanniineja, tuskin ollenkaan takakireyttä. Maku on aika yksioikoinen, mutta tasapainoinen ja todella maukas. Tuoksussa boysenmarjaa, mustikkaa, lakritsia ja pihkaa.

Tavallista parempi vuosikerta, joka on jo nyt hyvässä iskussa.

jtm (rek.)

03/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tanniinit hieman laantuneet. Eivät enää tökkneet kahden edellisen arvostelijan kuvaamalla tavalla. Viinin aromit sen sijaan eivät ole mihinkaään parantuneet. Hedelmä on hukassa, maussa ehkä aavistus kuivaa luumua, muuten tunkkainen ja multa-arominen viini. Suutari pysyköön Eestissä!

Weinstein (rek.)

01/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Väri on syvä karmiininpunainen. Tuoksu on voimakkaan hedelmäinen. Löytyy puolukkaa, persikkaa, ja punaherukkaa, hiukan ilmaannuttuaan myös hiukan tammea. Edellinen arviostelija on oikeassa: maku on kirpeän hapokas, ei lainkaan tasapainoinen. Tanniinisuus tuntuu ikävästi. Jälkimaku on kuin olisi kakkosnelosen nielaissut.

Jay

10/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tummanpunainen väri, ehkä vähän tiilen sävyä... Tuoksu on aika loistavan hedelmäinen ja marjainen; karpaloa, puolukkaa, herukkaa, mustaviinimarjaa.
Maku onkin sitten aika pettymys, eikä vastaan aromien loisteliaisuutta. Jonkun verran löytyy hedelmäisyyttä. Tämä ei todellakaan ole tasapainoinen viini, toisin kuin edellinen arvostelija on huomioinut. Ensiksi hyökkää runsas happoisuus ja sitten tunkee esille ikeniä hierova tanniinisuus...

JN (rek.)

04/2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
En nyt kutsuisi tätä ihan löydöksi, mutta mainio viini kaikin puolin. Pehmeä, tasapainoinen maku, sopivasti syvyyttä, tuoksussa hilloa.

jhm (rek.)

07/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Väri rubiininpunainen. Tuoksussa runsaasti kypsää hedelmää ja hieman mausteisuutta. Maku runsaan hedelmäinen, hieman tammisuutta ja vaniljaa löytyy myös. Tässä vanha toscanalainen rypäle on saanut uusia ulottuvuuksia Chilessä. Käy hyvin erilaisten liharuokien kanssa. Hintaansa nähden löydös.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin