Pisano Tannat RPF

Tyyppi: Punaviini
Maa: Uruguay
Valmistaja: Pisano
Koko: 0.75 l
Hinta: 14.21 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
  • Maahantuojan (Fondberg Oy) tiedot:
    Väri: tummanpuhuva, lähes musta.
    Maku; tuoksultan ja maultaan viini on mausteinen, herkullisen musteinen ja hedelmäinen. Siinä on miellyttävän kypsät tanniinit, ja pehmeä, tyypilliseen uruguaylaiseen tapaan ryhdikäs happotasapaino, mikä tekee viinistä elegantin ja sopusuhtaisen.

    Pisano Reserva Personal de la Familia Tannat viini luotiin aluksi vain perheen omaan käyttöön. Kun he toisinaan antoivat viiniä lahjaksi myös ystävilleen ja sukulaisilleen, viinin maine levisi. Nyt siitä on tullut yksi Pisanon arvostetuimmista ja ylellisimmistä viineistä. La Revue du Vin de France järjesti taannoin laajan tastingin Uruguayn ja Madiranin Tannatien kesken ja Pisanon RPF Tannat valittiin koko Uruguayn parhaaksi Tannatiksi. Viini valmistetaan edelleen hyvin valikoiden. Sitä tehdään vain parhaiden palstojen iäkkäistä ja pienisatoisista köynnöksistä. Viinissä yhdistyy Pisanon perheen aidot käsityöperinteet sekä Uruguayn aurinko, maaperä ja Tannat –lajike. Viini on ainutlaatuinen ja vakuuttava esimerkki, ei pelkästään Pisanon ja Uruguayn, vaan koko uuden maailman potentiaalista tehdä omintakeisia, mutta klassisella tavalla sopusuhtaisia, elegantteja, hienostuneita, arvokkaita viinejä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Rollo

03/2009

Vuosikerta: 70

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maahantuojan teksti tukee mukavasti omaa maistamiskokemusta. Hinta ja laatu vastaavat toisiaan hyvin. Hieman erilainen viini jos vertaa vaikka Argentiinan tai Chilen täyteläisiin punaviineihin. Ostan toistekin.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin