Cycles Gladiator Syrah

Tyyppi: Punaviini
Maa: Yhdysvallat
Valmistaja: Cycles Winery
Alue: Kalifornia
Koko: 0.75 l
Hinta: 10.16 e
Pakkaus: Pullo 6 x 0,75 l
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

gm

05/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Cycles Gladiator Syrah 2007 on ollut suosikkiviinejäki. Komean etiketin alta paljastui täydellisen suunmyötäinen, pehmeä ja lämmittävä herkku.
Vuosikerta 2008 tuntuisi hieman tanniinisemmalta ja marjaisan raalta. Tuoksussa erottuu vaniljan lisäksi mokkaa, jota ei aiemmasta erästä muista. Harmi, että etiketti on tässä vuosikerrassa pliisumi.

JN (rek.)

10/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Lasi josta maistoin ei ollut paras mahdollinen, joten tuoksusta en uskalla sanoa mitään varmuudella. Vähän tuntui kuin siinä olisi ollut tyypillisen syrahin lisäksi vähän kookosta - tämä ajatus saattoi kyllä tulla myös vieressä istuvan leidin hajuvedestä.

Maku oli miellyttävän täyteläinen. Yleensä alkon sana "täyteläinen" ei kerro paljoakaan, mutta tämä oli sitä kaikkea: runsas, mehukas, intensiivinen. Ehdottomasti ansaitsee kehut, vaikka en ehtinyt tutustua kuin muutaman hörpyn verran.

Vakuutuin siinä määrin, että ostan tätä piakkoin oman pullon ja testaan ajan kanssa kunnon lasista. Koko Cycles-tuoteperhe tuntuu olevan suht laatukamaa.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin