Domaine Drouhin Pinot Noir

Tyyppi: Punaviini
Maa: Yhdysvallat
Valmistaja: Domaine Drouhin
Alue: Oregon
Koko: 0.75 l
Hinta: 39.5 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 1
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

jhm (rek.)

01/2008

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tässä pullossa yhdistyy Drouhinin viiniperheen vanhat perinteet ja Oregonin ihanteellinen ilmasto Pinot Noirin viljelemiseen.Lopputulos on uuden maailman tyylinen,hyvin tyylikäs ja edelleen yllättävän tuoreen tuntuinen PN.

Tuoksussa ja maussa runsaasti vadelmaa ja punaista marjaa/hedelmäisyyttä.Suuntuntuma pehmeä,täyteläinen,erinomainen tasapaino.Alussa hieman ihmetyttää että viini on näinkin hedelmäinen ja yritän hakea tertiaariaromeja huonolla menestyksellä.Ehkä häivähdys tammea.Vietettyään vrk:n jääkaapissa viini onneksi avautui lopullisesti.Toisena iltana hedelmäisyyten oli integroitunut hento pehmeä maanläheisyys joka sai viinin muistuttamaan vanhaa maailmaa,eli hienostunut,kypsä pehmeä ja elegantti burgundi tästä lopuksi sitten tuli!

Hinta/laatu-suhde on vaikea kysymys.Alussa tämä todella toi mieleen hyvät uuden maailman PN:t jotka maksavat noin neljänneksen tästä.Arvo kuitenkin nousi vrk:n jälkeen selvästi.
Tuomio:3½

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin