Beringer North Coast Pinot Noir

Tyyppi: Punaviini
Maa: Yhdysvallat
Valmistaja: Beringer Vineyards
Koko: 0.75 l
Hinta: 18.6 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Fredrik

04/2006

Vuosikerta: 2000

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viini on makuasia, alleviivaan makuasia. Niin kuin keskustelupalstalla kirjoitin, tämä uuden maailman savusauna ”Pinot Noir” voisi luokitella jopa kloonausvirheeksi. Lieneekö PNCL 828 tai PNCL 115 tai joku muu? Ei tällä ole mitään tekemistä Dijonin maisemien pehmeiden viinien kanssa.
Tämän vuoden huonoin ostos ja suurin pettymys, jolle arvosana 1 on aivan liian paljon. Chacun a son Goût.

jhm (rek.)

04/2006

Vuosikerta: 2000

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tässä tilausvalikoiman suosittu viini jota en sokkotastingissa olisi arvannut pinot noiriksi.Tätä rypälettä yhdistetään yleensä nuorena mansikkaan ja hillittyyn marjaisuuteen/hedelmään,mutta tämä on miltei eri planeetalta.Tuoksu ja maku ovat täynnä n.s.tertiaariaromeja,eli jnkl multaisuutta,hieman kahvia,nahkaa,kanelia tai kaarnaa jne.Hedelmää tai marjoja aika vähän.Viini kuitenkin paranee lasissa,tuoden ilmastoinnin jälkeen esiin lisää e.m.aromeja.Kokonaisuus on pehmeä,balansoitunut ja jälkimaku aika pitkä.Nautittiin mausteisen kasviswokin kanssa.Kävi oikein hyvin,mutta kyllähän tämä olisi esim.riistan kanssa täydellisessä liitossa.Jos toivoo Pinot Noirista hillittyä hedelmäisyyttä ja pehmeyttä,niin tämä voi olla liian tuhtia ja erilaista,mutta jos on mieltynyt kypsiin ja aromaattisiin viineihin,niin tämä on oikea valinta.Viinit jotka muistuttavat tätä ovat yleensä kovin paljon kalliimpiakin,joten tämä on hyvä investointi.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin