Te Kairanga Runholder Martinborough Pinot Noir

Tyyppi: Punaviini
Maa: Uusi-Seelanti
Valmistaja: Te Kairanga
Rypäle: Pinot Noir
Koko: 0.75 l
Hinta: 19.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Jukaa

11/2014

Vuosikerta: 2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ainakin tämä vuosikerta oli pettymys hintaisekseen. lähes kaikissa Pinot Noireissa mättää aina sama: liian kevyitä, jolloin alkoholin tai teollisten aineiden maut pukkaa päälle. Tämä sopii tänään vain lipittelyyn.

SH

03/2012

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti

Ellosen Jussi (rek.)

06/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Brassihärkä suljettiin marinadiin, jossa rosmariini, kynsilaukka, savuarominen sormisuola, pippuri ja punaviini muodostivat Viiskulman.
Kosan-säiliö veteli viimeisiään, joten grilliantimet saivat viimeisen silauksen kiertoilmauunin couscousin vierustoverina.
Valmiit biffit saivat vielä päälleen kermaisen viskikastikkeen ja coleslawia sivupotkuksi. Viini toimi, vaan ei yllättänyt. Metsämarjakimara antoi kielisuudelman, josta kisällinkin kokemuksella tunnistettiin pinot noir. Uute oli kiitettävän konsentroitunutta, mutta kaunokaisen uumat olivat kapeat ja harmaan opettajanmekon verhoamat. Varsin uskottava näkemys ja kokemus monipuolisen aterian kyytipoikana. Viimeinen mielikuva oli kuitenkin Urho Kaleva Kekkonen maitokannukisojen kunniavieraana 1980.

lator (rek.)

05/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Valoittava tuoksu antaa lupauksia joita vaisuhko maku ei pysty lunastamaan. Liikaa tammea ja liian vähän puhdasta hedelmää. Jälkimaku on keskipitkä. En oikein jaksanut innostua tästä.

86 pistettä.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin