Selaks Premium Selection Merlot

Tyyppi: Punaviini
Maa: Uusi-Seelanti
Valmistaja: Selaks Wines
Rypäle: Merlot
Koko: 0.75 l
Hinta: 13.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 1
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

jhm (rek.)

12/2008

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Avasin kierrekorkin hieman skeptisesti mutta viini yllätti positiivisesti.

Väriltään hyvin tumma violetinpunainen.
Tuoksussa ja maussa runsaasti tummaa hedelmää,luumua ja mustikkaa.Alussa intensiivinen hedelmä tasoittui hieman ilmastoinnin myötä,ja myöhemmin siitä löytyi myös hieman kukkaisia ja tammisia vivahteita.Loppuvaikutelmaksi jäi notkea,tasapainoinen,sopivan pitkä ja mukavan hedelmäinen viini josta löytyy hieman persoonallisuutta.

JN (rek.)

03/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Oma suosikkini merlot-pruuvissa ja eräs suosikkiviineistäni kautta aikojen. Harmi ettei samaa vuosikertaa enää löydy Alkosta, mutta taatusti testaan pian myös uudempaa vuosikertaa. Uudessa-Seelannissa näköjään osataan tehdä punaviinejäkin!

Lasista leijailee intensiivinen cassiksen ja vadelmapensaiden tuoksu jo puolen metrin päähän. Kun työntää nenän lasiin, tuntuu kuin olisi hypännyt kaulaansa myöten marmeladiin. Tuoksusta löysin myös paistettuja päärynöitä.

Maku vastaa tuoksua marjaisuudessa ja mehevyydessä. Siitä löytyy vadelman ja mustaherukan lisäksi hieman laksitsia, colaa ja marsipaania. Olen juonut tyylikkäämpiä viinejä, mutta harvoin mitään näin herkullista.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin