Selian Carignan

Tyyppi: Punaviini
Maa: Tunisia
Valmistaja: Calatrasi
Koko: 0.75 l
Hinta: 9.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Täyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Aave (rek.)

01/2008

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Väriltään jonkin verran kehittynyt. Tuoksussa kirsikkamarmeladia sekä savua. Paahteisen täyteläinen maku on pehmeä, lämmin ja kuivatun hedelmäinen - kirsikkamarmeladia sekä taatelia. Tuo myös selkeästi mieleen suklaatäytelakritsin.

Viini oli todella kiteisen sakkainen ja nyt oli suljentana - edellisestä arvostelusta poiketen - luonnonkorkki. Aromit - paahteisen hilloisa hedelmä sekä voimakas savuisuus - toivat Afrikan mieleen mutta arvaus olisi vienyt aivan vastakkaiseen vertikaalikärkeen eli Etelä-Afrikkaan.

Kaiken kaikkiaan ei mikään tyylikkäin tapaus mutta oikean ruuan (pohjoisafrikkalainen lammaspata cous-cousilla tms.) kanssa olisi voinut olla hyvinkin paikallaan.

Ellosen Jussi (rek.)

08/2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kun avasin ensimmäisen pullon Seliania puoli vuotta sitten, kuvittelin keksineeni pyörän uudelleen. Viinissä maistui kaikki samalta kuin kalliissa Amaroneissa (italialaiset tuottajat).
Pullo toisensa jälkeen laatu vaikutti kuitenkin hivenen vaatimattomammalta. Sitten eräs tuttavani väitti ostaneensa varsin kehnon erän Salienia Alkosta. Hän antoi minulle yhden pulloista, jonka avasin tänään nauttiakseni sen huolella valmistetun pastan kera. Maku muistutti korkkivikaista viiniä, mikä on outoa, sillä Selianissa on synteettinen korkki.
En ole aiemmin törmännyt vastaavaan laatukehitykseen !

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin