Vieux Magon

Tyyppi: Punaviini
Maa: Tunisia
Valmistaja: Les Vignerons de Carthage; UCCV
Alue: AOC Mornag
Koko: 0.75 l
Hinta: 0 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 1
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Aave (rek.)

02/2008

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tunisian tuliaisena saatu maan viinituotannon ylempää keskiluokkaa edustava pullote maistelussa. Keskitäyteläisessä tuoksussa on raparperikiisseliä, mansikkahilloa ja tomaattia sekä varpuja ja hentoa lakua.

Melko täyteläinen maku on pehmeä ja sen verran hapokas, että maussa tuoksun hillot pysyvät purnukassa. Kypsää marjaisuutta, raparperia ja luumua siivittää hyvä mausteisuus. Kypsän viinin kehittyneimmät piirteet löytyvät pitkästä paahteisesta jälkimausta, johon viini kulkee matkalla notkahtamatta: nahkaa, lakritsaa, salmiakkia ja runsaasti suklaata. Myös viinin intensiteetti kasvaa kiitettävästi jälkimakuun kuljettaessa ja alkumaun hedelmän keskinkertaisuus lähes unohtuu.

Viini kyyditti metsäkyyhkyä niin, ettei päätä, pyrstöä tai edes siipiä tullut ikävä. Paikallinen hinta ei käsittääkseni päätä huimaa, mutta nyt mutuillaan varovasti nelosen verran. Paikan päällä kannattanee testata.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin