Heartland Dolcetto & Lagrein

Tyyppi: Punaviini
Maa: Australia
Valmistaja: Heartland Wines
Alue: Etelä-Australia
Rypäle: Dolcetto (55 %), Lagrein (45 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 17.64 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 2
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Maranello (rek.)

01/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ei ihan yllä Kunnon Italialaisten Dolcettojen tasoon. Mutta Hyvä täyteläinen, notkea, tumma,hieman tamminen, runsas, lämmin ja pitkä.

Aave (rek.)

04/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Sinipunaiseen taittuva tumma rubiini. Tuoksussa on tummaa ja keittyneenoloista hedelmäisyyttä: karhunvattua, luumua, kirsikkaa ja mustaherukkaa. Myös lakritsaa, eukalyptusta, yrttisyyttä ja paahteista cappuccino-tammea.

Täyteläisessä, yllättävän pehmeässä ja melko hapokkaassa maussa on tuoksua vastaavaa tummaa hedelmää. Muutenkin maku vastaa pitkälti tuoksua. Lisäksi kuitenkin kanelitankomaista mausteisuutta ja taas runsaasti paahteista tammea - eritoten keskipitkässä ja hapokkaan marjaisassa jälkimaussa.

Eksoottiselta kuulostava viini ei jaksa viehättää keittyneine ja paahteisen tammisine piirteineen. Hyvät hapotkin kääntyivät lopulta itseään vastaan viinin muiden osa-alueiden pettäessä. Periaatteessa toki on kiva, että aussit jaksavat kokeilla harvinaisemmillakin rypäleillä.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin