Jacob's Creek Merlot

Tyyppi: Punaviini
Maa: Australia
Valmistaja: Orlando Wines
Rypäle: Merlot
Koko: 0.75 l
Hinta: 9.88 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 1
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

T/79

02/2009

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Paha pettymys, lemppari Merlot pilattu täysin. Hajuna etikka - maku kauhea litku. Ei jälkimakua, ei mitään muuta kuin koko pullollinen viemäriin. Kyllä sääliksi käy Aussien Merlot maineelle.

Baja Californiassa tehdään älyttömän hyvää tavaraa Merlotista (Santo Thomas) - jos sitä joskus Suomesta sais?

Gigi

11/2006

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Suhteellisen elegantti ja "klassisen" makuinen Merlot. Maussa kevyesti erilaisia mausteita, tekee mieli ottaa aina vähän lisää, kun löytää jokaisella siemauksella uusia aromeja. Erityisesti pidin tammen mausta, joka tuli läpi miellytävän asteittaisesti eikä mitenkään hyökkäävästi. Kaikkiaan mielestäni tasapainoinen viini. Jälkimaku on sopivasti arominen ja pitkähkö. Ei siis häviä heti kuin tuhka tuuleen.
Ravintoloiden viinilistojen mukaan sopii hyvin pastaruoalle ja näin voin kuvitellakin, kun Merlot ei kuitenkaan ole mikään erityisen jämerä rypäle. Meillä tämä oli käytössä mausteisen (naudan)liharuuan kanssa, kun ei sattunut sillä hetkellä olemaan talossa muutakaan punaista. Siihen ei ollut paras mahdollinen valinta, koska mausteet jyräsivät tuon elegantin maun alleen. Pastan lisäksi sopii ehkä kylmien leikkeleiden, miedon naudanpaistin tms. kanssa? Voisi olla miellyttävä myös ihan seurusteluviininä.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin