Gérard Bertrand B.Bon Cabernet Merlot

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Gérard Bertrand
Alue: Languedoc-Roussillon
Rypäle: Cabernet Sauvignon (80 %), Merlot (20 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 10.9 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti
(
Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 1
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 1
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

crestfall (rek.)

10/2011

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Vuorossa on Bertrandin luomurypäleistä puristettu syvän ja tumman punainen viini. Sen tuoksu on hieman tunkkainen ja runsaan hilloinen. Ei vaadi runsasta mielikuvitusta kuvittelemaan että aivan kuin lasiin olisi kaavittu tallinpohjalta kypsiä luumuja ja mustaherukkahilloa.

Kuiva maku on meskitäyteläinen, suht tiukka ja hapokas, tanniineja on reilummanpuoleisesti. Hedelmäisyys taittuu kevyen mustaherukkaiseen, yrttiseen makuun.

Viinin siirryttyä jatkamaan matkaansa ruoansulatuselimistössä jää kielelle pitkä, hapokas ja herukkainen jälkimaku - ei kuitenkaan kovinkaan miellyttävä sellainen. Viini kaipaisi seurakseen ruokaa pyöristämään sen pahimpia kulmia, mutta viinin hedelmäisyys ei lupaa siitä myöskään kovinkaan kaksista ruokaviiniä.

Kokonaisuus on hieman kolkko ja ontto - viinissä on selkeät raamit, mutta tiukka ja vaisu hedelmäisyys ei riitä antamaan viinille varsinaista sydäntä. Hinta-laatusuhde on aika köykäinen; kympillä saa Alkon hyllyltä paljon parempaakin vastinetta rahalleen - myös luomuna.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin