Georges Duboeuf Chiroubles

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Georges Duboeuf
Alue: Bourgogne
Rypäle: Gamay (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 11.71 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 1
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

gm

05/2012

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Moniulotteinen puolukkamehu. Ei liian vetinen. Vaatii ruokaa.

orava (rek.)

01/2012

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Maku on kitkerä, söin camembertia samalla, mutta se ei muuttanut viinin makua miksikään. Väri on ohut mutta maku ei. Haju on huumaavan makea.
Hyvin valmistettu. Ehkä sopisi jonkun makean ruoan kanssa yhteen, ainakin paljon paremmin kuin yksinään. Viini on sinänsä hyvin valmistettu, eli jos pitää kitkerämmistä viineistä arvosana olisi varmaan 4-5 paikkeilla.

jtm (rek.)

11/2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kyllä tämä on hyvä kukkainen buzolee. Ai kun saisi viitosella kaupasta, mutta näillä leveysasteilla saa olla tyytyväinen että ylipäätään saa ostaa tätäkin juomaa. Ei tässä ole mitään ihmeellistä. Viini sopii tissutteluun tai kevyen aterian kyytipojaksi. Kevyt, raikas ja miellyttävän yrttinen viini.

JN (rek.)

05/2011

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Nyt se vihdoin löytyi: kelvollinen Beaujolais'n gamay-rypäleestä tehty mehu Alkoon. Näitä vastaavia tuli Pariisissa ostettua kesäiseksi piknikkiviiniksi 4 eurolla lähikaupasta - kärjessä tietenkin Morgon ja Moulin-a-Vent. Niitäkin on löytynyt Alkon valikoimista, mutta melkoiseen ylihintaan.

Tämäkin on tyyris verrattuna keskieuroopan marketteihin, mutta sentään ainoa kelvollinen lajinsa edustaja. Astetta parempi kuin esimerkiksi Bernoldin Beaujolais samalta vuodelta. Hedelmäisempi, kevyempi, iloisempi - ja ennen kaikkea tämä ei ole keveydestään huolimatta kitkerä tai vetinen. Tuoksussa on todellinen bukee nimenomaan merkityksessä "kukkakimppu". Tästä löytyy orvokkia ja neilikkaa runsain mitoin. Sekä maku että tuoksu ovat avoinaisia eivätkä vaadi kellarikypsytystä tai dekantoimista.

Lyhyt jääkaappiviilentäminen on must - tämä on parhaimmillaan noin 10-12 asteisena.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin