Gérard Bertrand Tautavel

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Gérard Bertrand
Alue: Languedoc-Roussillon
Koko: 0.75 l
Hinta: 14.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 3
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

lator (rek.)

03/2012

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Keskimääräistä tummempi punainen väri. Tuoksussa mustikkaa, lakritsia, valkopippuria ja karpaloa. Keskimääräistä täyteläisemmässä maussa aloitetaan tummilla marjoilla, joista siirrytään mausteiseen keskimakuun. Keskipitkä jälkimaku taittuu lämmittävän alkoholiseksi karpalon hallitessa ja lakritsin säestäessä taustalla. Harmillisesti alkoholisuus osittain pilaa muutoin varsin hyvärakenteisen viinin.

86 pistettä.

jhm (rek.)

03/2012

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tuoksu melko voimakas,kukkainen ja hedelmäinen.
Maku on (keski)täyteläinen, konsentroitunut tumma luumumainen hedelmä jonka loppupäässä pientä pippurisuutta ja lämpöä. Pehmeät ja ryhdikkäät tanniinit sekä hieno happorakenne tekevät tästä kuitenkin hyvin tasapainoisen ja elegantin. Erittäin nautinnollinen viini.

crestfall (rek.)

10/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viinin tuoksu on kevyt, lähes sulkeutuneen oloinen, mutta sen verran mitä siitä irtoaa, taipuu se hennon luumuisen ja lakritsisen suuntaan.

Itse maku on kevyehkön keskitäyteläinen, pirteän hapokas, hillityn hedelmäinen ja voimakkaan mausteinen. Maun viehätys kuitenkin perustuu erityisesti tuoksun lupaaman lakritsisuuteen - viinillä tuntuukin olevan paksu, musta lakritsisydän, jolla on ohut, kirpeä kuori.

Jälkimaku on pitkä, tyylikäs, jopa kevyen suolaheinäinen, ja lämmin. Kokonaisuus on oikein miellyttävä, hieman erikoinenkin, ja hallittu. Oikein miellyttävä sellaisenaan, mutta myös varmasti kelpo riistaviini. Hinta viinin laatuun nähden hyvinkin ok, ollaan selvästi nelosen paremmalla puolella.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin