Beaujolais Bernolin

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Jules Bernolin
Alue: Bourgogne
Rypäle: Gamay (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 8.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Kevyt
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 12
Suosituksia: 3
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

ROCK€ the COOL (rek.)

06/2013

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Joskus on tilanteita, missä on sopivinta tarjoilla kevyttä mehua. Tämä viini käy niihin hetkiin mainiosti!

Lovejoy

06/2013

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
No niin, ranskalaiset viinit ovat kerta toisensa jälkeen tuottaneet pettymyksen. Odotukset olivat kovat kun hankin tämän pullon. Tunnin tuuletuksen jälkeen tämä maistui suorastaan erinomaiselle. Marjaisa, kepeä maku, sopii vaikka seurusteluviiniksi. Tätä suosittelisin grillatun porsaan kaveriksi.

SP

12/2012

Vuosikerta: 2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hyvä viini uunilohen, salaattipöydän ja naurislaatikon seuraksi! Toimi tässä itse asiassa paremmin kuin viogner-rypäleestä valmistettu valkoviini! Eikä sekään toiminut huonosti.
On, niin kuin Beaujolaista hyvin tiedetään, kevyt ja marjaisa - ei roteva eikä lihaksikas. Siksi sopiikin kevyiden ruokalajien kylkeen mitä parhaimmin.
Hinta ei ole suoranaisesti halpa, mutta tällä kertaa täytti paikkansa ruokapöydässä ja sen jälkeen seurustelussa aivan huikeasti.
Ei vahvojen liharuokien seuraan vaan kevyttä punaviiniä kaipaavalle, valkoviinin vaihtoehdoksi - kuin nappi silmään.

Hannu P

08/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ei säväytä, keskeneräisen ja halvan makuista. Kylmänä sain pullollisen jotenkuten juotua. Ei tätä voi oikein suositella, ei ainakaan tätä vuosikertaa. Ehkä joku löytää tästä vihvahteita, ei minun yrittämällä ainakaan.

JN (rek.)

12/2010

Vuosikerta: 2009

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Näköjään on jo kulunut useampia vuosia edellisestä kohtaamisesta. Odotin 2009 vuosikerralta paljon, mutta juuri mikään ei ole muuttunut: puolukkaista hapanta marjamehua ilman suurempia vivahteita.

Tällä kertaa osasin jo etukäteen dekantoida ja viilentää pulloa, mutta ei tämä pystynyt yhtään sen parempaan kuin aiemminkaan. Nippa nappa ok. Oikeastaan tämä kuuluisi luokkaan "paljon parannettavaa". Saa sitä mitä tilaa.

Aave (rek.)

07/2008

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Marjaisessa tuoksussa on metsämansikkaa ja karpaloa sekä viinin auettua myös hentoa täytelakritsia. Tuoksua vastaava maku on pehmeä ja kevyt mutta omaa myös jonkinlaista runkoakin. Hyvä happoisuus tekee siitä - eritoten viilennettynä - monipuolisen kevyemmän ruuan arkiviinin.

Fredrik

09/2007

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Uusi vuosikerta ja nyt kierrekorkilla, oli jo aikakin (edellisinä vuosina nimittäin korkea korkkivikafrekvenssi). Viimeksi kun vuosikerta vaihtui (4/06) laatu oli laskenut huomattavasti (joka kuitenkin korjaantui itsestään ajan avulla). Nyt ei ole havaittavissa puolukka -laimennusilmiötä, vaan maku on lähinnä passetoutgrain –kaltainen - ei vadelmaa, ei mansikka eikä missään nimessä nouveau -banaania, vaan lähinnä metsämarjaa ja kevyttä Pinot Noir -kirpeyttä. Kelpaa hyvinkin kilttinä ja kevyenä perusarkiviininä vaikkapa juustopalan tai tumman suklaan kanssa, ihan niin kuin esim. toinen vertailukelpoinen, yhtä kevyt italialainen Pasqua Bardolino Classico, joka on oikein hinnoiteltu. Bernolinin oikea hinta pitäisi mielestäni olla juuri tuo 7 € eikä 8,40 €.

JN (rek.)

08/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Hyvin tasapaksu viini: tuoksu, ensisiemaus ja jälkimaku maistuvat aivan samalta. Varsin tylsä kokemus.

Tuumailin jo, että tässä on 2 pisteen viini, mutta oltuaan vuorokauden jääkaapissa tämä puoliksi juotu marjamehu sai hieman pirteyttä - lieneekö johtunut vain kylmyydestä?

Kylmennettynä 3 pistettä.

Antique

03/2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kiteinen runsas maustelo joka putoaa kuin syksyinen lehti:

-Mutkitellen, tasaisesti nauraen se herättää mielen sopukoissa siellä sen uumenissa asuvat kanat.

Tämän juominen on siis suurta kansanhuvia. Aamuinen aamen.

Viinipruuvi Räsänen

01/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kevyt, lajilleen tyypillinen, verrattavissa alemman luokan Pinot Noireihin, kivipiirasalaatin kyytipoikana ok.

Fredrik

04/2006

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Uusi vuosikerta, uusi etiketti. Väri mustikkamehuvioletti. Tuoksu ja maku puolukkamainen, mansikkainen, mutta onneksi nouveau –banaani on poistunut. Grandmère Marian kevyt, kallis gamay -bulkkimansikkamehu.
Je suis désolé.

Fredrik

03/2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kevyt, raikas, pehmeä, neutraali. Tarjotaan viileänä (C 12-14)Sopii kevyeiden ruokien kanssa (kana, pasta jne)Erinomainen seurusteluviini. Vuosikerta 2003 on erittäin hyvä.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin