Cave de Gortona Pinot Noir

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Cave de Gortona
Alue: Muut
Rypäle: Pinot Noir
Koko: 0.75 l
Hinta: 10.99 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 3
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 1
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Hannu P

09/2011

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Loistava viini! Minusta tämä on kevyksi sopivan aromikas ja mausteinen, eikä ole liian hyökkäävä maku. Maistuu alussa ja lopussa. Minä tykkäsin ja tämä viini kuuluu minun parhaimmistoon. Ostan jatkossakin.

Jukaa

04/2011

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kevyt ja herkkä viini . Tyypilisenä suomalais-ugrilaisena voimakkaiden liharuokien, täyteläisten vinkkujen ja Malbecin ystävänä sanon että tämä kevyt Pinot Noir oli positiivinen ylläri. Sopis varmaan pastalle tms. Ei paha..

Fables (rek.)

07/2010

Vuosikerta: 2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Alkon valikoimiin ilmeisesti maaliskuussa tullut Pinot Noir. Huomasin vasta eilen ja nyt ollaan sitten kokeilemassa ensimmäistä kertaa. Hieman viilennettynä suoraan lasiin. Tuoksu vielä hieman kiinni mutta kyllä siitä silti löytyy jo hapokasta marjaisuutta, pientä savuisuutta mutta päälimmäisenä kohtuullinen määrä eläintuoksuja, ei kuitenkaan häiritsevästi. Tuoksu paljastaa että kyseessä on aivan varteenotettava Pinot Noir.

Hapot kannattelevat viiniä hyvin mutta ei häiritsevästi kuten aika usein näissä viineissä. Itse asiassa tukevuutta löytyy yllättävänkin paljon. Kevyessä mutta hyvin balanssissa olevassa maussa on mausteita ja marjoja. Ei missään nimessä super -pinotien tasoa mutta ehdottomasti pitkään aikaan paras maistamani alle kympin Pinot Noir.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin