Baron de Boutisse

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Chateau Boutisse
Alue: Bordeaux
Koko: 0.75 l
Hinta: 127.2 e
Pakkaus: Pullo 6 x 0,75 l
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 1
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

-TB- (rek.)

11/2011

Vuosikerta: 2007

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Paahteisuus ja kahvi tuntuu tuoksussa. Paahteisuutta myös maussa, tammisuuden lisäksi. Varsin tanniininenkin, muttei liikaa. Parasta varmasti hieman raaemman lihan kanssa. Ihan hyvä viini, muttei mikään ainutlaatuinen.

Johanna

04/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Sain lahjaksi ja oli oikein onnistunut valinta kun nautimme sen illallisella pippuripihvien kera.

vhild (rek.)

03/2009

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Alkon tilausvalikoimaan kuuluva, Bordeauxin Saint-Emilionista kotoisin oleva viini oli silkka heräteostos. Viinistä ei mainita halaistua sanaa Parkerin tahi Johnsonin taholta eikä paljon muualtakaan. Googlen kautta sai selville, että viini sisältää Cabernet Sauvignonin ja Merlotin lisäksi tuhdisti Cabernet Francia (40%).
Viinin väri on syvän punainen ja tumma, tuoksu hedelmäinen ja jopa makea, myös hapokas. Maku on keskitäyteläinen, tanniininen, tamminen, kuivattava ja hapan. Viini ei parantunut kunnon dekantoinnillakaan, enkä ole varma kehittyisikö tämä Gironden oikean rannan juoma merkittävästi kellaroinnilla. Pettymys, 2/5.

jhm (rek.)

01/2009

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tilausvalikoiman tuote St Emilionista.

Tästä löytyi tummaa hedelmää,tammea ja rutkasti tanniineja.Tammiaromit korostuivat myöhemmin ilmastoinnin myötä.Kun hapot olivat vielä melko vahvat,niin lopputulos ei ollut kovin onnistunut.Sinänsä melko täyteläinen viini joka jätti hieman karhean ja tammisen jälkimaun.Ehkä tämä tasoittuu kuitenkin muutaman vuoden kellaroinnilla.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin