Joseph Drouhin Côte de Nuits Villages

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Joseph Drouhin
Alue: Bourgogne
Rypäle: Pinot Noir (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 18.9 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Solde (rek.)

09/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Mielyttävä Burgundy. Tasapainoinen ja pehmeä. Tanniinit ovat hyvät ja viini tuntuu olevan hyvässä vaiheessa. Happoja tässä tuntuu olevan, joten ruuan kanssa. Tänään Burgundy tapasi tattirisottoa ja sorsaa. Hyvin sopi yhteen. Tuoksussa ja maussa tulee esiin selkeätä mansikkaa, kirsikkaa ja puolukkaa. Tuntuu, että olisi hyvä esimerkki burgundin viineistä ja tällä hinnalla hieman helpompi kokeilla.

Fredrik

09/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
UUTUUS! Suurin toivein avattiin tämä lauantai-iltana. Tunkkainen ja hieman alkoholipitoinen tuoksu ei luvannut hyvää; korkin alaosa oli harvinaisen ruma ja epäilys korkkiviasta syntyi. Maku ei kuitenkaan kielinyt korkkiviasta – ehkä varsinainen rajatapaus. Marjaisuus puuttuu, tanniinit ovat kovat ja suuhun jäi neliskulmainen, kuiva, karvas maku. Selvä pettymys. Hintakin 16,89 € on kova suhteessa latuun ja verrattuna esim. samana päivänä ostettuun Bouchard Père & Fils Morgon (11,90 €), joka pitää pintansa edelleenkin.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin