Châteauneuf-du-Pape Cuvée Exceptionnelle Lazaret

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Jérôme Quiot
Alue: Rhône
Koko: 0.75 l
Hinta: 30.8 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 1
Pettymyksiä: 1
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Fredrik

03/2007

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Eilen tuli maistettua kolme lasia Exceptionnelle - a cappella - ja loput maistetaan tänä iltana. Tummanpunainen, syvä väri, lämpimässä tuoksussa kirsikkaa, marjoja. Maku täyteläinen, samettinen, kirsikkainen, josta erottuu hivenen savua, pientä mausteisuutta ja pehmeitä tanniineja. Viini valtaa suulaen ja mielessä syntyy seuralaisen kaipuu - fasaani tai riekko. Alussa erottuu hieman kirpeä alkoholinyanssi, kyllä vain, mutta kirsikka otti yliotteen ainakin minun lasissani. Moniulotteisempi kun veli Vieux Lazaret ja hinta ei tunnu väärältä, vaikka onkin ”aika kova Chateauneuf-de-Papesta”, niin kuin myymälätuttavani sanoi.

jhm (rek.)

03/2007

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tämä uutuus on jo herättänyt paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan.Joku ennusti viinin loppuvankin lähiaikoina joten nappasin tänään pullon mukaan.

Väri joka on punamusta antaa jo viitteitä että tässä on täyteläistä tavaraa.
Tuoksu on hieno ja täyteläinen,runsas,kypsiä hedelmää,kirsikkaa löytyy.
Maku pehmeän täyteläinen,runsaan marjaisa ja hedelmäinen,samalla silkkimäisen pehmeä,hieno balanssi,kitalakea hivelevä.Alussa taustalla myös hentoa mausteisuutta.Pitkä jälkimaku.Tätä juodessa tulee tunne että pitää saada lisää...
Maistelin "perus lazaret 2003" pari kk sitten ja jos pitäisi verrata niin tämä teki suuremman vaikutuksen.Tässä on ehkä vähän enemmän syrahin mausteisuutta,mutta myös parempi tasapaino.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin