Closières

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Skalli
Alue: Languedoc-Roussillon
Koko: 0.75 l
Hinta: 5 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 4
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Carmen (rek.)

04/2008

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Aika juustoinen maku. Oli pettynyt, mutta onneksi halpa tapaus. Pisteitä upeasta väristä ja lyhythetkisestä jälkimausta.

JN (rek.)

01/2008

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Itse en tätä keksinyt ostaa vaan maistoin lasillisen kaverin lauantaipullosta. Mielenkiintoinen tuttavuus, tyylipisteitä ropisee siitä, että tämä on hyvin selkeästi grenache, sen arvasi jo ennen etiketin tutkimista.

Rakenne on mehumainen, mutta jokin flavori tuo mieleen laadukkaammat GSM-sekoitukset. Marjakiisselin makuinen viini, jossa ei mitään hapokkuutta, mutta joka silti hieman pyöristyy suussa ja jättää raikkaan kevyen puolukkaisen jälkihehkun.

Parempaa kuin JP Chenet, ei ylimakea eikä myöskään karvas.

JTM (rek.)

12/2006

Vuosikerta: 2006

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kehutaan nyt itsekin kunn muutkin. Makaroonilaatikon (ei kaupan tuote) kanssa sopiva arkinen viini. Yksinkertaisen ruuan ystävä, maku hento ja hieman ylikäyneen marjan oloinen. Ostettu jo kolme kertaa ja varmaan ostetaan niin monta kertaa kuin tuotetta riittää.

hka (rek.)

12/2006

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Todella edullinen ja hyvä viini. Maku on aika mieto ja viinillä ei ole pitkää jälkimakua. Kuitenkin sopii niin seurustelujuomaksi, kuin myös lihan kanssa. hinta/laatusuhteelta yksi parhaista. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin