Château Pichon Longueville Comtesse De Lalande

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Château Pichon Longueville Comtesse De Lalande
Alue: Bordeaux
Koko: 0.75 l
Hinta: 133 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

lator (rek.)

04/2012

Vuosikerta: 1988

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Keskisyvä punainen aavistuksen rusehtava väri. Aromaattisessa tuoksussa valtava annos maatilaa, lantaa, ruostetta, metsämansikkaa ja kanelia. Keskitäyteläisessä maussa aloitetaan punaisilla marjoilla siirtyen mausteiseen keskimakuun. Keskipitkä jälkimaku soljuu maanläheisissä tunnelmissa. Jos haluat kokea mitä vanhan maailman tyyli parhaimmillaan on, hanki tätä viiniä. Valitettavasti hinta on korkea ja vaikka laatuviini onkin kyseessä, ei kahta tähteä enempää heru.

92 pistettä.

TK (rek.)

12/2008

Vuosikerta: 1999

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Teknisesti hyvä, hedelmäinen, tasapainoinen. Tuoksu hyvä, raikas, hedelmäinen, mutta ei kovin voimakas. Maussa on mukana ensin tummia hedelmiä, jossain vaiheessa mukaan tulee myös hieman makeampi hedelmä. Myös lyijykynää löytyy jonkin verran. Lopun tanninien puraisu on pippurinen ja raikas.

Tämä pullo oli ainakin tässä, tuskin tuosta enää paranee. Pikemminkin aion napsia loput pullot pois makoilemasta melko lähiaikoina.

Tämä satsi on ostettu joitakin vuosia sitten, aika pian vuosikerran myyntiin tulon jälkeen, jolloin hinta oli vielä kohtuullinen, muistelisin se olleen 30 - 40 euron luokkaa. Tuolla hinnalla hinta-laatu-suhde on vielä hyvä, nykyisillä tämän vuosikerran ~100 euron hinnoilla en suosittele.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin