Château Lousteauneuf

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Château Lousteauneuf
Alue: Bordeaux
Koko: 0.75 l
Hinta: 17.18 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 1
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

jhm (rek.)

04/2007

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viinikaappiin piti raivata enemmän tilaa joten tämän yksilön oli nyt aika lähteä 1½ vuoden makuuttelun jälkeen.

Ihan mukavan täyteläinen,pehmeä,pitkä viini jossa runsaasti kypsää cassispainoitteista hedelmää.Tuoksu vaatimattomampi kuin maku.Meni oikein hyvin kevyehkön lammasaterian kanssa.
Mutta kas vain,satuaan vähän happea niin ruuan jälkeen lipittelyvaiheessa alkoivat ilmeisesti lepotilassa olleet tanniinit heräämään.Pehmeää hedelmäisyyttä alkoi lisääntyvästi verhoamaan myös karvaisuus illan myötä.
Tilanne olisi tasoittunut varmaan jos olisi ollut muuta ruokaa tai juustoja.Nyt kuitenkin viinistä jäi hieman karvas jälkimaku,vaikka aloitus oli lupaava.

Ellosen Jussi (rek.)

04/2006

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Ikuisena poistoerien bongaajana havaitsin tämän etiketin noteerauksen tippuneen houkuttelevaan 13.99 e tarjoukseen. Dekantoidessani kyseistä nektaria pläräsin toisella silmällä Viinistä Viiniin opusta, jossa viini sai tyrmäävän tuomion; 2 pistettä ja hinta-laatusuhde -2. Tämä tarkoittaa osapuilleen samaa kuin ohjelmassa 'Tanssii Tähtien Kanssa' pari pogoaisi itsensä hikeen samba-askelten sijaan.
Nooh, viini kieltämättä oli pettymys grillatun porsaanfileen ja sienisalaatin kera. Tuoksu lupasi paljon, mutta maku oli yrmeä, tanniinisuus oli kuin Kiinan muuri, jonka ylitse oli turha kivuta. Myös bukeé alkoi olla passé. Aterian jälkeen lipittelimme pohjantähteet olohuoneen puolella ja katso ! Liemi alkoi kääntyä hyväksi, ellei ihan laatu-Bordeauxin puolelle. Lopulta olimme vilpittömästi pahoillamme siitä, että hyvä juoma loppui kesken.
Viime aikoina projektinani on ollut haravoida alle kympin punkkuja tänne arvioitavaksi, mutta kevään mittaan en ole törmännyt yhteenkään sellaiseen, josta viitsisi mitään arvosteltavaa kirjoittaa. Nyt ostin pykälää kalliimman ja katsokaa sanojen määrää !

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin