Comte de Rezac

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Castel Frères
Alue: Lounais-Ranska
Rypäle: Cabernet Sauvignon (50 %), Merlot (40 %), Cabernet Franc (10 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 10.07 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Bonetos

02/2010

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Viinin aistimukset kaikki ovat melko hentoja ja laimeita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vaikutelma jäisi aivan vaatimattomaksi. Vaikka uuden maailman viinien rotevuus ja monikirjoiset tuoksut ovatkin muodissa, Comte de Rezac edustaa kuitenkin jotakin perinteisen tasapainoista. Makuaistimus on kuitenkin melko pitkä ja paranee, kun pullo on vähintään tunnin auki.

Saattaisi päivällisillä menneä kevyen keiton tai kevyesti maustetun alkuruuan kanssa, mutta mielestäni paras tuntuma viinistä syntyy klassikkokirjan kera nojatuolissa.

Henkka

09/2009

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Join pullollisen eikä viinin suhteen ollut valittamista joskaan ei suuria kehujakaan voi antaa. Ei kuitenkaan ole niin vaatimaton kuin Viinistä viiniin -kirjassa todetaan ruokasuosituksen osalta: emme suosittele.

ilkka (rek.)

03/2008

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tasapainoinen hyvä ranskalainen laatuviini. Kevyehkö. Hyvä.

JN (rek.)

10/2007

Vuosikerta: 2005

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Aluksi täysin sulkeutunut ja mitään sanomaton. Koska nuorista ranskalaisista on vastaavia kokemuksia niin avasin jo aikaisessa vaiheessa annoin odottaa useita tunteja ennen juomista.

Lopulta viiniin tuli hieman eloa: pehmeää multaista paikallissävyä (hedelmällisyyttä tästä on turha etsiä), hennoilla tanniineilla sävystettynä.

Tämä on silti suunnaton pettymys verrattuna cousterac reserveen, joka samanhintaisena tarjoaa huomattavan paljon enemmän vivahteita.

Comte de Rezac piirtää maiseman, joka on varsin tyhjä: pelto ja ehkä joku huojuva heinälato - ei ihmisiä tai eläimiä missään. Taivas on harmaa.

tink

06/2006

Vuosikerta: 2004

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
helppo, ostaisin vielä kerran

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin