Château Poujeaux

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Château Poujeaux
Alue: Bordeaux
Koko: 0.75 l
Hinta: 29 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

J.U.Oppo

04/2006

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
On jo aikaa jokunen kuukausi kun pari pulloa nautiskelin. Tämän hienon viinin vahvuus on jo tuoksussa. En ole tarkistanut missä päin tila sijaitsee, mutta tuoksu on lähellä Margaux:n parhaita. Maku oli juuri Ellosen kuvailema ja todellakin Bukee... Tämä viini on jäänyt huomiotta vaikka on parhaita Alkon hyllyssä.
Viini on niin hieno, että kannattaa olla varovainen ettei sählää ruoan kanssa bukeeta kuutamolle! Moni 50€ pullo jää toiseksi.

Ellosen Jussi (rek.)

11/2005

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Menin temperoimaan viinin aina 18-asteiseksi, mikä oli paha virhe. Herkullisen burgundinpadan kera viinistä jäi uupumaan terävin kärki ja makuvivahteet hukkuivat haaleaan lämpötilaan. Viinin lämmetessä (ja ruuan jäähtyessä) alkoi sitten tapahtua; maanläheinen ja tanniininen hedelmäisyys oli jo pureksittavaa, jälkimaussa oli erikoinen nahkea rypäleenkuoren maku, joka yllättävää kyllä maistui herkulliselta.
Viini heiluu kokonaisuudessaan jossain laautviinin ja konferenssiviinin välimaastossa. Ruokapöydässä on vaikea käsittää etiketin hintaa, mutta oikeassa seurassa pystyynkehuttuna ja juustotarjottimen kera tästäkin viinistä löytyy miltei bukee. On kokemusta siitäkin.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin