Deschants Rouge

Tyyppi: Punaviini
Maa: Ranska
Valmistaja: Chapoutier
Alue: Rhône
Koko: 0.75 l
Hinta: 17.51 e
Pakkaus: Kertapullo
Maku: Keskitäyteläinen
Arvosana: Tähti Tähti Tähti
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

Tiltu

02/2011

Vuosikerta: 2003

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Kaivoin kellarin syvennyksistä sinne unohtuneen pullon, jonka olin aikoinaan tilannut vinatis.comista.

Heti avatessa nenään tulvi runsas marjainen ja mausteinen tuoksu. Lasiin kaadettaessa tuoksu vain voimistui, viinin väri oli lähes musta.

Runsaassa maussa oli lakritsia, marjoja, samettista pehmeyttä. Itse olin positiivisesti yllättynyt, aikaisempi mielikuvani Saint-Josephista oli huomattavasti ohuempi.

Fredrik

11/2005

Vuosikerta: 2002

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Deschants Rougen tuottaja Maison Chapoutier herättää kunnioitusta ja odotuksia. mutta tällä kertaa ei gallialainen kukko laulanut. Viini oli sulkeutunut, tuoksu olematon, maku vaatimattoman tamminen. Deschants tuotiin pöytään liian viileänä, mikä osittain ainakin alussa selittää miksi ei mitään häkellyttävää tapahtunut. Viimeinen lasi antoi hiukan enteitä mausteisuudesta, mutta liian myöhään. Verrattuna esim. Pape-viiniin L’Oratoireen, tämä jää aivan jälkikelkkaan. Ehkä parin vuoden säilyttäminen parantaisi tilanteen, mutta kun löytyy parempia, halvempia vaihtoehtoja, niin tämän aion unohtaa ostoslistalta vastaisuudessa.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin