Frei João Reserva Bairrada

Tyyppi: Punaviini
Maa: Portugali
Valmistaja: Caves São João
Rypäle: Baga (100 %)
Koko: 0.75 l
Hinta: 16.98 e
Pakkaus: Kertapullo
Arvosana: Tähti Tähti Tähti Tähti
(
Tähti Tähti Tähti Tähti )
Rek. käyttäjien arvosana
Arvosteluita: 2
Suosituksia: 0
Pettymyksiä: 0
Ostoslistalla: 0
  • Viinistä ei ole kirjattu taustatietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä puuttuvia taustatietoja. Voit rekisteröidä oman tunnuksen täällä.
Lisää arvostelu

Uusi arvostelu

Arvostelija:

Vuosikerta:

Hinta/Laatu:

Arvostelu:

Arvostelut

hka (rek.)

07/2013

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Tälle viinille Alko lupasi syksyllä 2010 varastointikestävyyttä 20-25 vuodeksi. No sitä ei nyt jääty odottelemaan, vaan kun kokkasimme vaimon ostamat mahtavat entrecoté-pihvit (kaksi pihviä ja 740g), niin annettiin viinille mahdollisuus näyttää kyntensä.

Korkki kohtalaisen hyvä, pitkähkö (45 mm), mutta irtosi pullon suulta epäilyttävän helposti. Vajaat kolme vuotta varastossa oli kuivattanut korkkia jo melko lailla. Väri enemmän tiilenpunainen kuin violetti. Tuoksu aika neutraali ja maku aluksi verraten mehumainen. Viini olin saanut hengittää runsaat kaksi tuntia ja maku parani viinin nauttimisen myötä.

Ihan kelpo viini, joka todella paransi suoritustaan aterian edetessä. Loppuosa viinistä jäi nautittavaksi Juustoportin Keisarinjuuston kanssa. Arvosana nousee nyt hyvään neloseen, kun tuntuma näihin keskitäyteläisiin viineihin on vielä hieman hakusessa.

ps. Olisiko niin, että hyvä kombinaatio syntyy, kun ruoka ja viini maksavat suunnilleen yhtä paljon, kuten nyt?

jhm (rek.)

10/2010

Vuosikerta: 2001

Tähti Tähti Tähti Tähti Tähti
Baga-rypäleestä tehty mukavasti kehittynyt viini joka toi mieleen Nebbiolon.Diskreetissä tuoksussa lihaisia ja pippurisia vivahteita.Maussa lakritsaa,hieman tervaa,animaalisuutta ja häivähdys hedelmää.Pehmeät hapot.Vähän ohuenpuoleinen mutta mielenkiintoinen.

Kiinnostuksen ja keskiarvon kehitys

 
 

Viinin pikavalitsin